19 juli 2015

WATCHApple Watch: Digital touch gebruiken

Digitale touch Apple Watch

Digital touch is een communicatie middel eerst speciaal voor Apple Watch gebruikers en vanaf iOS 10 ook beschikbaar in Berichten.

Op dit moment zijn er drie mogelijkheden die je kunt toepassen samen met digital touch, zo is het mogelijk een boodschap te tekenen, tiksignalen of heel romantisch je hartslag door te sturen. Hoe je dit doet lees je hieronder terug.

In watchOS 1 en 2 kun je Digital Touch activeren door eerst op de zij-knop van de watch te drukken. Tik op het contact en vervolgens op het handje. Vanaf watchOS 3 kun je Digital Touch activeren door te reageren op een bericht via de Berichten applicatie of melding. Onderaan het bericht vind je een hartje met twee vingers terug, tik hierop om de optie te activeren.

Digitale touch Apple Watch

Alle mogelijkheden voor Digital Touch

Je kunt nu de drie eerder genoemde opties uitvoeren:
1. Teken met één vinger een boodschap op het scherm (voorbeeld: een gezicht).
2. Druk met twee vingers op het scherm om je hartslag te 'meten' en door te sturen.
3. Tik op het scherm een patroon, deze boodschap wordt doorgestuurd naar de ontvanger en ontvangt precies het patroon dat je doorstuurt, de Apple Watch zal bij hem of haar dan tikken op de pols naargelang het patroon.

Andere kleuren kun je activeren door rechtsboven op het (gekleurde) bolletje te tikken. De ontvanger zal deze ontvangen op de Apple Watch, iOS 9 gebruikers of nieuwer kunnen de boodschap ook ontvangen in de Berichten applicatie in iOS.

Lees ook: Standaard kleuren bij Digital Touch wijzigenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!