20 juli 2015

WATCHApple Watch: De indeling van apps aanpassen

Apple Watch icon voor appindeling

Zoals op de iPhone kun je zelf bepalen hoe op je Apple Watch de applicatie worden gesorteerd. Standaard worden de applicaties in een soort van cirkel/diamant geplaatst.

Uiteraard kun je zelf de gekste figuren bedenken, alle apps op drie rijen, in de vorm van een kruis of gewoon een vierkant. Je kan op twee manieren de indeling aanpassen, op de Apple Watch zelf of via de gelijknamige applicatie op de iPhone.

Open de Apple Watch applicatie op je iPhone en navigeer naar Mijn Watch ▸ Appindeling, vervolgens kun je de indeling aanpassen door een applicatie te slepen naar een gewenste positie, herhaal dit tot je tevreden bent. Deze procedure is het makkelijkste.

Apps indelen op de Apple Watch

Ook kun je de applicaties wijzigen via de Apple Watch zelf, navigeer naar het appoverzicht en tik gedurende enige momenten op een applicatie tot ze allemaal beginnen te wiebelen. Vervolgens kun je één voor één de applicaties slepen naar een gewenste positie. Door op de digitale kroon te drukken stop je het wijzigen en wordt deze indeling bewaard.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!