9 mei 2017

Alles voor de iPhone 7

iPhone 7 Plus Gitzwart

Ben je een grote fan van Apple producten en op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan is de nieuwe Apple iPhone 7 inclusief een grote hoeveelheid bijbehorende (nieuwe) accessoires iets voor jou! Er is nogal wat aangepast, lees maar even mee.

De iPhone 7 laadt twee keer zo snel pagina's als de iPhone 6 en heeft een batterij die ook een stuk langer meegaat. Het scherm van deze nieuwe iPhone is extreem helder en kleurrijk, zodat je video's en foto's in haarscherpe kwaliteit kunt bekijken. De iPhone 7 beschikt over ingebouwde speakers die een stereo geluid produceren. Aangezien het in Nederland regelmatig regent, is het natuurlijk ook hartstikke handig dat de iPhone 7 spat- en waterbestendig is. Zo kan je op weg naar je werk gewoon op je telefoon blijven lezen. De iPhone 7 heeft een stijlvol design waarbij je geen 'naden' van de covers meer voelt, zodat hij prettig in de hand ligt. 

De iPhone 7 is verkrijgbaar in de kleuren gitzwart (met behulp van gestraald aluminium) en 'regulier' zwart. Ook is er een iPhone 7 Special Edition verkrijgbaar in de kleur rood. Met de aankoop van laatstgenoemde draag je bij aan het Wereldfonds dat aids de wereld uit wil helpen. 

Met behulp van de Touch ID op je iPhone 7 kan alleen jijzelf met je vingerafdruk de telefoon ontgrendelen. Dieven kunnen er dus niks mee beginnen. Daarnaast heeft Apple een nieuwe thuisknop ontwikkeld voor deze iPhone, die niet slijt en gevoelig is voor aanraking. De knop is aanpasbaar aan de druk die jij erop uitoefent. Er zijn twee formaten waarin je deze iPhone aan kunt schaffen: Er is een model van 4,7 inch en een model van 5,5 inch beschikbaar.

Tot slot is de iPhone 7 uitgerust met een nieuw en geavanceerd camerasysteem. Er is sprake van optische beeldstabilisatie, waardoor de iPhone 7 automatisch onscherpe details verwijdert uit je foto's en je een langere belichtingstijd hebt dan bij voorgaande iPhone modellen. Door een groot diafragma van F/1.8 valt er sowieso meer licht op de camera dan bij de iPhone 6s. Met de zesdelige lens op de iPhone 7 maak je dus beslist zeer heldere en mooie foto's zonder onscherpe details. Wanneer je bijvoorbeeld 's avonds flitst met de camera, past deze zich vanzelf aan de kleurtemperatuur van je omgeving aan. Zo zijn je foto's altijd correct belicht. 

iPhone 7 variaties

iPhone 7s

Over de opvolger van de iPhone 7, de iPhone 7s, is nog weinig bekend. Deze iPhones zullen een gelijksoortig ontwerp krijgen als de iPhone 7, terwijl de specificaties van de iPhone 7s nog ietsje beter worden. Er wordt gespeculeerd dat Apple rond september 2017 de iPhone 7s op de markt brengt en dat het bedrijf een compleet nieuwe chip in de 7s stopt. Er wordt ook gedacht dat de iPhone 7s mogelijk een draadloos oplaadsysteem bezit. Wat dat betreft is het nog even in spanning afwachten tot september, als de nieuwe iPhone 7s te koop is in Nederland.

iPhone 7 hoesje

Om je mooie iPhone 7 te beschermen tegen krassen of stof is het verstandig om een goed iPhone 7 hoesje aan te schaffen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een waterdicht iPhone 7 hoesje dat van doorzichtig plastic is, een aansluiting voor je headset bevat en dat ook nog eens tot 3 meter diep waterdicht is. Dit iPhone 7 hoesje is geschikt voor zowel de 4,7 inch als 5,5 inch iPhone.

Een ander hip iPhone 7 hoesje bestaat uit een blauw, doorzichtig strandtasje van kunststof, dat ervoor zorgt dat er geen zand bij jouw iPhone 7 in de buurt komt. Dit tasje heeft een zipsluiting en heeft een formaat van 9x14 cm. Aan het eind van het tasje zit een karabijnhaak, zodat je hem gemakkelijk aan je broek of rugzak kunt hangen. Je kunt de iPhone ook gemakkelijk tevoorschijn toveren uit je tas of broekzak door aan het koord te trekken dat vastzit aan de karabijnhaak.

iPhone 7 kabels en opladers

Voor het opladen van je iPhone heb je een kabel nodig met licentie, te herkennen aan het keurmerk Apple MFI Programma. Na de release van iOS 7 zijn de iOS apparaten zelf in staat te herkennen welke kabel er precies op zit aangesloten. Met zo'n oplaadkabel voor de iPhone 7 kan je je telefoon opladen via een USB-poort op je laptop. Ook kun je met deze kabel, die een halve meter lang is, gemakkelijk foto's van je mobiel naar je laptop overzetten. Mocht je gebruik willen maken van netstroom om je telefoon op te laden, dan biedt een USB lader voor de iPhone uitkomst. Deze laders zijn goed beveiligd tegen kortsluiting en zuinig in gebruik. Als je veel onderweg bent in de auto, bieden een extra oplaadkabel en een autolader zekerheid dat je telefoon niet halverwege uitvalt als je de GPS aan hebt staan. Het is ook mogelijk om een autohouder te kopen voor je iPhone, zodat je deze voor het rijden goed op je voorruit kunt bevestigen en jij vooruit kunt blijven kijken in het verkeer.

Draadloze oortjes van Moshi

iPhone 7 headsets

Hoewel sommige Apple fans dit erg jammer vinden, hebben de iPhone 7 en 7s geen klassieke headset aansluiting meer. Dit houdt in dat je tijdens het luisteren van muziek in ieder geval een originele draadloze iPhone headset nodig hebt. Bij de smartphone zelf worden twee losse oordoppen meegeleverd inclusief een adapter die in de Lightning oplaadpoort past. Je kunt ook kiezen voor een headset waarbij de oortjes aan elkaar vast zijn gemaakt via de welbekende, witte kabel. Zo kan je in ieder geval geen losse oordopjes meer verliezen. In alle oordoppen zit een accu die je op kunt laden en er is ook een microfoon bevestigd voor telefoongesprekken die je handsfree wilt voeren.

iPhone 7 videoprojectie

Werk je veel met video's of vlogs en vind je het tof om de video's die met jouw iPhone zijn opgenomen te vertonen aan je vrienden via een projector? Dan kan je een HDMI-adapter aanschaffen die je iPhone direct kan koppelen aan een beeldscherm, projector of televisiescherm met HDMI uitgang. 

iPhone 7 stylus

Als jij je telefoon mooi wilt houden zonder krassen of vingerafdrukken, dan kan je kiezen voor een bij je smartphone passende aluminium stylus met een soft touch point, waar je je toetsenbord gemakkelijk mee kunt besturen. De stylus pennen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver en worden per 2 stuks geleverd.

Zoals je ziet, zijn er veel toffe gadgets en benodigde accessoires beschikbaar voor de iPhone 7. Kijk goed welke functionaliteit voor jou van belang is bij de aanschaf van een accessoire voor je smartphone en maak een weloverwogen keuze!


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.