15 juli 2015

NieuwsApple brengt nieuwe iPod Nano, iPod Shuffle en iPod Touch uit

Niet geheel onverwacht heeft Apple vandaag een nieuw iPod-lijn uitgebracht. De iPod Shuffle, iPod Nano en iPod Touch zijn voorzien van nieuwe kleurtjes waaronder het populaire goud. Alle iPod’s zijn vanaf nu bechikbaar in zes kleuren: goud, zilver, spacegrijs, diep roze, fel rood en koningsblauw. Uiteraard is niet alleen de buitenkant gewijzigd, maar ook de binnenkant kent enkele wijzigingen.

De iPod Touch is voorzien van een 64bit A8-chip en M8 co-processor. Bovendien bevat de iPod Touch en een betere 8 megapixel camera. De iPod Touch blijft een 4-inch (diagonaal) Multi-Touch Retina-display behouden. De prijzen voor de iPod Touch zijn 16GB: €229, 32GB: €279, 64GB: €339 en het nieuwe model 128GB: €449. Klik hier om de nieuwe iPod Touch te bekijken.

Nieuwe iPods

De iPod Nano en iPod Shuffle zijn aan de binnenkant niet gewijzigd, zo heb je voor €55 een iPod Shuffle met 2GB opslag en een batterijduur voor 15 uur afspelen van audio. De iPod Nano heeft een prijs van €179 voor 16GB opslag, FM-radio en een batterijduur van 30 uur audio.

Klik hier om de nieuwe iPods te bekijken.

Helaas kun je na deze update Apple Music niet gebruiken op de iPod Shuffle of iPod Nano, vreemde keuze van Apple, want nu is het alleen mogelijk om 'oude' muziek te synchroniseren met je iPod Nano of Shuffle en niet de Apple Music muziek. De iPod Touch maakt uiteraard wel gebruik van Apple Music zoals we die bijvoorbeeld kennen van de iPhone.Reacties


 • Anneliefje

  15 juli 2015 om 18:29

  Het succes van Apple was juist dat alle apparatuur met elkaar te synchroniseren was…zo jammer dat dan nu Apple Music niet op je ipodje Shuffle of Nano kan…wat een gedoe..jammer Apple…

 • Wesley Fabry

  15 juli 2015 om 19:09

  Die mening deel ik ook, ergens erg jammer…

 • Suleyman

  17 juli 2015 om 20:12

  Na de a5 chip volledig uitgemelkt te hebben en zo verpest te hebben met al die updates moest er wat nieuws komen .. Ik ga hem niet aanschaffen.. De trage iPod 5g doe ik weg en neem afstand van Apple..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!