18 september 2014

MavericksApple lanceert OS X Mavericks 10.9.5

mavericks 10.9 icon retinaGisteren bracht Apple de iOS 8 update uit voor de iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV, vandaag is de Mac aan de beurt. Helaas nog geen OS X Yosemite (wordt pas eind oktober verwacht), maar wel een update voor OS X Mavericks met enkele belangrijke wijzigingen. Zo is er een nieuwe versie van Safari die de stabiliteit en veiligheid ten goede komen.

Verder beschikt OS X Mavericks 10.9.5 een verbeterde betrouwbaarheid met VPN-verbindingen die een USB Smart Card gebruiken voor authenticatie en heeft Apple de betrouwbaarheid van SMB-servers verbeterd. Daarnaast beschikt deze update ook over een aantal beveilingsverbeteringen en is dus aan te raden voor iedere OS X gebruiker!

updateosx109

Enterprise gebruikers hebben ook een voordeel in deze update, een aantal problemen zijn opgelost. Je kunt OS X Mavericks 10.9.5 downloaden vinden in het Updates-tabblad in de Mac App Store. Meer informatie over deze update vind je hier terug.

Meer over Mavericks kun je hier terugvinden.Reacties


  • Sander

    1 oktober 2014 om 15:56

    Na de nieuwste update 29 sept 2014 vallen steeds programma uit. Als je de programma’s weer opent staat het zelfde scherm nog wel open. Maar op een of andere manier minimaliseert de mijn macbook bv exen, safari, enz enz. Weet iemand een oplossing?????

  • Dien

    4 oktober 2014 om 12:14

    ik heb deze nieuwe versie geïnstalleerd en heb er spijt van want mijn Iphoto wordt niet meer ondersteund door deze versie. Het lijkt dus gratis bij de ingang maar bij de uitgang moet je dus upgrades kopen, in ieder geval van iPhoto.

Een reactie toevoegen: