16 maart 2013

iOS 6Apple voegt nieuwe 3D steden toe aan de Kaarten app

ios6-mapsDe kaarten applicatie van Apple begint steeds meer en meer vorm te krijgen en vele fouten worden verwijderd. Echter zijn we er lang nog niet, maar het gaat gelukkig de goede kant op. Apple heeft voor kleine aanpassingen in de kaarten geen gehele iOS update nodig. Dit kunnen ze namelijk rechtstreeks op de server toepassen.

Zo zijn er de afgelopen dagen nieuwe 3D gebouwen bijgekomen, volledige nieuwe 3D steden en enkele nieuwe steden zijn toegevoegd. Apple heeft dit bekend gemaakt op hun website, maar wij hebben alvast een handig overzicht gemaakt over de nieuwe gebouwen en steden.

De nieuwe steden, grotendeels Amerika, zijn:

[ahm-wp-tabular id=61668 template=Web2]

Mapsapple

Steden die uitgebreid zijn:

[ahm-wp-tabular id=61669 template=Web2]

Nieuwe 3D gebouwen zijn terug te vinden in de volgende steden:

[ahm-wp-tabular id=61670 template=Web2]

Meer tips over kaarten app kun je hier terugvinden.Reacties


  • JW

    16 maart 2013 om 15:08

    Die 3D-steden interesseren me niet zo. Ik wil gewoon een goede kaart voor m’n neus krijgen als ik de app open. Simpel vergelijk: bij Google zie je duidelijk verschil tussen bebouwing en geen bebouwing. Oogt al een stuk beter en is ook duidelijker.

    Ik zou het op prijs stellen als Apple de Google-maps- app optioneel als default instelbaar zou maken, zodat deze ook binnen de Apple apps van iOS standaard gebruikt wordt. Het mooiste is natuurlijk als Apple haar eigen kaarten definitief flusht en Google-Maps weer terugplaatst.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!