31 juli 2015

WATCHApple Watch: Een bluetooth apparaat koppelen

bluetooth logo

De Apple Watch maakt via bluetooth verbinding met je iPhone, maar kan ook verbinding maken met bijvoorbeeld een draadloze koptelefoon of speakerset, maar ook gezondheidsapparaten zoals een bloeddrukmeter.

Op deze manier kun je draadloos muziek afspelen of telefoongesprekken voeren. De verbinding kun je tot stand brengen via je Apple Watch zelf, hoe lees je hieronder terug.

• Navigeer naar de instellingen app op je Apple Watch
• Open 'Bluetooth'
• De Apple Watch gaat opzoek naar beschikbare bluetooth apparaten

bluetooth op de Apple Watch

Zodra de Apple Watch een apparaat heeft gevonden kun je hierop tikken om verbinding te maken. Volg de instructies en vanaf dat moment is de verbinding tot stand gekomen. Wil je de verbinding verbreken, dan dien je te tikken op de i-knop naast het apparaat in de lijst. Hier kun je de optie 'Vergeet dit apparaat' selecteren.Reacties


 • Joop Medze

  26 januari 2016 om 9:32

  Sony draadloos oordopjes via bluetooth lukt niet bij macbook air, ben niet technisch , en beginner bvd joop medze

 • Wesley Fabry

  26 januari 2016 om 9:40

  Het beste kun je deze vraag even stellen op http://genius.appletips.nl
  Onze experts weten vast een oplossing…

 • Ingrid

  14 maart 2017 om 19:54

  ik heb een bluetooth headset aangeschaft, ik heb deze wel kunnen koppelen aan mij iPhone, maar met de iwatch krijg ik de melding “zorg dat …. is ingeschakeld en gereed is om mee te koppelen. De headset geeft aan aan het paren te zijn, maar verbinding lukt niet. Wat kan ik nog doen?

 • Biebiene

  31 maart 2017 om 15:57

  Zelfde probleem als Ingrid met mijn LG Music Flow P7 Bluetooth speaker. Hij ziet ‘m, gaat zoeken, maar kan niet koppelen. Iemand de oplossing?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!