4 augustus 2015

WATCHApple Watch: Inhoud vergroten met behulp van zoomen

Apple Watch icon voor apple watch

Het scherm van de Apple Watch is klein, maar je kan alles goed lezen door de haarscherpe kwaliteit en het duidelijke lettertype.

Toch kan het zijn dat je soms moeite hebt met de tekst, dan kun je ervoor kiezen om zoomen in te schakelen, hiermee is het mogelijk om op het gehele scherm in te zoomen waardoor je bijvoorbeeld tekst groot kunt weergeven. Hoe je dit precies toepast lees je hieronder terug.

• Open 'Instellingen' op je Apple Watch
• Navigeer naar 'Algemeen'
• Selecteer Toegankelijkheid ▸ Zoomen
• Schakel de optie 'Zoomen' in

zoomen op Apple Watch

Vanaf dat moment kun je zoomen op de Apple Watch, dit doe je door met twee vingers te dubbel tikken op het scherm van de Apple Watch. WatchOS zal onmiddellijk inzoomen en met twee vingers kun je slepen over het scherm om de weergave aan te passen. Gebruik de digitale kroon om te scrollen, uitzoomen kun je doen door nogmaals twee keer te tikken op het scherm met twee vingers.

De maximale vergroting van het inzoomen kun je in de Apple Watch applicatie op de iPhone aanpassen via Mijn Watch ▸ Algemeen ▸ Toegankelijkheid ▸ Zoomen ▸ verplaats de schuifbalk naar de gewenste waarde. Ook hier kun je ook het zoomen in of uitschakelen en moet je dit niet doen via de Apple Watch zelf.

Lees ook: De interface van de Apple Watch begrijpenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!