13 mei 2011

Beperkingen van het Apple-ID wachtwoord omzeilen

Wanneer je een Apple-ID aanmaakt, dan zal je waarschijnlijk gemerkt hebben dat het wachtwoord moet bestaan uit minimaal acht tekens, tevens moet er een hoofdletter en één cijfer inzitten. Met een klein trucje zijn deze wachtwoord beperkingen te omzeilen, als je dat zou willen natuurlijk!

Wil je dus je wachtwoord wijzigen in een wachwoord bestaande uit slechts zes tekens, zonder hoofdletters en leestekens. Ga dan naar https://iforgot.apple.com/, geef nu je Apple-ID in en klik op 'next'. Kies nu de e-mail-verificatie of het beantwoorden van je geheime vraag om je wachtwoord opnieuw in te kunnen stellen.

Wanneer je op de pagina bent gekomen via een linkje in de ontvangen e-mail of via het invullen van je geheime vraag, dan kun je een nieuw wachtwoord instellen dat bestaat uit zes tekens !

Vanzelfsprekend is het veel verstandiger om een 8 tekens wachtwoord te gebruiken met minimaal één cijfer en hoofdletter. Zeker wanneer je creditcard is gekoppeld aan je Apple-ID is het niet verstandig om te kiezen voor het 6 tekens wachtwoord.

Louis, bedankt voor de tip!Reacties


Een reactie toevoegen: