11 oktober 2017

WATCHwatchOS 4: Activiteit motiveert en helpt je met je dagelijkse doelen

Apple Watch icon voor activiteit calorieën

WatchOS 4 concentreert zich nog meer op de gezondheid van de Apple Watch drager. Dit heeft niet alleen te maken met de nieuwe work-outs, maar ook met de verbeterde Activiteit applicatie. Zo kun je vanaf watchOS 4 dagelijks meldingen ontvangen die je helpen om je prestaties te halen.

Ook kan de Watch je dat extra zetje geven om je doelen te behalen op het einde van de dag. Wanneer je bijvoorbeeld om 22 uur nog 2 minuten van je trainingsring moet voltooien dan kan de Apple Watch je een melding geven om nog snel voor 2 minuten lang te bewegen met wat work-out oefeningen. Hetzelfde geldt ook voor de andere ringen.

Dagelijkse motivatie dankzij watchOS 4

Iedere dag zal de Apple Watch je aansporen om je behaalde prestaties te verbeteren. Wanneer je bijvoorbeeld een minder dag hebt gehad krijg je de ochtend erop suggesties hoe je vandaag beter kunt presteren. Daarnaast heeft Apple de meldingen voor behaalde doelen aangepast, deze tonen nu andere animaties en zien er iets feestelijker uit. Dit alles om je te motiveren meer te beweging.

activiteit dagelijkse doelen watchOS 4

Dagelijkse meldingen voor Activiteit uitschakelen

Wie niet op deze meldingen zit te wachten kan de dagelijkse meldingen uit schakelen. Open hiervoor de Apple Watch applicatie op je iPhone en navigeer naar Activiteit. Schakel hier de optie 'Dagelijkse begeleiding aan' uit. Wie geen meldingen wilt ontvangen van behaalde doelen kan ook de gelijknamige optie uitschakelen.

Lees ook: Favorieten tonen in het Dock i.p.v. recent gebruikte appsReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!