20 november 2010

De appletips dashboard widget (update)

dashboard-pngVanaf vandaag hebben we een geupdate versie van de appletips.nl Dashboard widget. De widget is geschikt voor alle Mac OS X-gebruikers met 10.4.3 en hoger. De widget laat de tien meest recente artikelen van de hoofdpagina zien en ververst zichzelf automatisch na 15 minuten.

Met de zoekfunctie rechts onderaan in de widget is het mogelijk om direct op de appletips website te kunnen zoeken. Omdat de widget vooralsnog gebruikmaakt van de normale RSS-feed via FeedBurner zullen de artikelen met enige vertraging in de widget verschijnen (maximaal 20 a 30 minuten).

De widget is verder voorzien van enkele knoppen naar handige appletips.nl links zoals het appletips Twitter account en de RSS feed.

Het installeren van de Dashboard widget is simpel. Downloaden, unzippen en dubbelklikken op het uitgepakte bestand. Hierna wordt de widget automatisch toegevoegd aan je Dashboard. Een eerdere versie van de widget wordt automatisch vervangen.

Download: [download is niet meer beschikbaar]Reacties


 • Franz

  20 november 2010 om 22:44

  Ziet er prachtig uit. Proficiat !

 • Martin van R.

  20 november 2010 om 23:09

  ‘k Vond het even schrikken omdat de pagina nu minder overzichtelijk is door de witte achtergrond over de hele breedte.
  Daarnaast: een lichte letter op een donkere achtergrond vind ik rustiger om te lezen dan dit. Als de letter iets vetter zou zijn, valt het misschien wel mee.

  Modern en strak is het wel.

 • Annie

  21 november 2010 om 9:46

  Helemaal geweldig!!!
  Persoonlijk vond ik de zwarte pagina zo doods dit is vel frisser.

 • Ellen Putker

  24 november 2010 om 17:07

  Ben een nieuwe IPHONE-gebruiker met een PC (dus -nog- geen Mac). Is deze widget er ook als gadget voor W7? En … zag je eerdere tip om de sms-geluiden te wijzigen maar kan op geen enkele wijze /system/library/audio/uisounds vinden. Gebruik Phone Disk als USB-explorer, maar hier zie ik wel veel directories maar niet de bovengenoemde. Kun je mij helpen (graag via email), zou je dankbaar zijn!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!