10 november 2012

De favorietenbalk gebruiken in Mail

De standaard Mail-applicatie van Apple welke standaard aanwezig is in OS X bevat vele handige en leuke opties. Zo is er sinds Mountain Lion de mogelijk om VIP-contacten aan te maken, kun je extra regels toevoegen en snel nieuwe postbussen aanmaken.

Naast al deze handige features is er in de applicatie ook een favorietenbalk aanwezig. In deze balk kun je de postbussen die je regelmatig gebruikt plaatsen, zodat je deze snel kunt openen. Hierdoor kun je nog sneller en eenvoudiger navigeren in de Mail applicatie. De favorietenbalk is standaard aanwezig in OS X Mail en kun je activeren met behulp van de onderstaande stappen:

• Open de Mail applicatie
• Klik in de menubalk op 'Weergave'
• Selecteer de optie 'Toon favorietenbalk'

Je kunt er ook voor kiezen om de favorietenbalk te activeren met behulp van de toetscombinatie: option⌥ + cmd⌘ + shift⇧ + H.

Postbussen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de balk, klik hiervoor op de gewenste postbus en sleep deze in de balk, wanneer je los laat zal de postbus worden toegevoegd. Om een postbus te verwijderen volstaat het om in de balk de postbus te selecteren en deze uit de balk te slepen, wanneer je los laat zal de postbus worden verwijderd.

Meer tips over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!