27 november 2012

De retina weergave in Twitter voor Mac activeren

Wanneer je in het bezit bent van de nieuwe MacBook Pro Retina heb je vast al gemerkt dat ondertussen allerlei Mac applicatie worden geupgrade naar een retina versie. Uiteraard zijn alle standaard Apple applicaties in OS X voorzien van een retina versie. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de icons van een applicatie die van 512 pixels naar 1024 pixels zijn veranderd.

Twitter voor Mac is een applicatie die regelmatig geupdate wordt, opvallend is dat deze nog geen retina ondersteuning heeft. Gelukkig hoeven we niet wachten op Twitter zelf, Deniz Mert Edincik heeft namelijk een patch uitgebracht die het mogelijk maakt om Twitter voor Mac te upgraden naar een Retina variant, volg onderstaande procedure:

Klik hier om gratis de patch te downloaden, dubbelklik op het gedownloade bestand en automatisch wordt de Twitter applicatie geopend in de retina-versie.

Een patch is een klein tooltje dat ervoor zorgt dat er bugs in een applicatie worden gerepareerd of extra opties kunnen worden toegevoegd.


Meer tips over Twitter kun je hier terugvinden.Reacties


  • Tom

    27 november 2012 om 9:06

    “Twitter voor Mac is een applicatie die regelmatig geupdate wordt”, de laatste update is van 1 juni 2011. Deze versie hinkt zo fel achterop de rest van de Twitter apps die uitgebracht zijn dat het de moeite niet is om deze te installeren.

  • stefan

    28 november 2012 om 13:29

    Kan het ook gewoon voor de gewone mac? Die geen retina scherm heeft

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!