20 februari 2015

Hallmark zet in op iPad en iPhone voor het versturen van geboortekaartjes

Alles is onze maatschappij is gerust op het gemak van de consument. Zo wordt het steeds makkelijker om producten te bestellen en hoef je daar vaak niet eens de deur meer voor uit.

Met de Hallmark app is het voortaan ook mogelijk om vanaf je iPad of iPhone kaarten te sturen. Gemakkelijk, snel en alles gaat automatisch!

Geboortekaartjes

Het is mogelijk om alle soorten kaartjes te sturen met de app die voor iPhone en de iPad is ontwikkeld. Zo kun je bijvoorbeeld via de app je eigen geboortekaartjes maken en deze ook laten versturen. Wanneer je verblijd wordt met de geboorte van een zoontje of een dochtertje, heb je het immers druk genoeg. Er moet van alles geregeld worden. Niets is dan makkelijker dan de kaartjes via je telefoon te bestellen. Je kunt de kaarten helemaal zelf maken met bijvoorbeeld een leuke foto of de sjablonen die in de app voor je klaar staan. Vervolgens kun je de kaart laten versturen en verloopt alles automatisch.

Snel en eenvoudig

Het is dus erg eenvoudig om met de Hallmark app de geboortekaartjes te versturen. Bovendien gaat het ook nog eens ongelooflijk snel. Wanneer je de kaartjes voor 19:30 op je iPhone of iPad maakt en bestelt, worden ze de volgende dag al bezorgd bij de geadresseerden!

1991

Dat geldt uiteraard alleen als er op die dag post bezorgd wordt. Het versturen van kaartjes is door deze speciale app zo gebeurd, zodat je al je overige tijd kunt besteden aan moeder en kind en de vele andere dingen die geregeld moeten worden!

iPhone en iPad

Met deze app zet Hallmark bewust in op de trend die tegenwoordig heerst, waarbij alles snel en gemakkelijk moet zijn. Waar je vroeger immers het huis uit moest, kun je nu altijd en overal de kaartjes bestellen en laten versturen, zonder dat je er zelf verder moeite voor hoeft te doen. Hallmarkt hoopt op deze manier haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Hallmark kaart
Hallmark kaartCategorie: Lifestyle, Utilities
Ontwikkelaar: Hallmark Cards Nederland B.V.
iPad & iPhone  4+  7 MB DOWNLOAD GRATIS

Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: