19 februari 2015

Google Maps: Rijstrookbegeleiding helpt je beter navigeren

Iedereen met een GPS-systeem zoals TomTom weten dat rijstrookbegeleiding niet alleen handig is, het maakt het navigeren ook een stuk eenvoudiger. Met rijstrookbegeleiding wordt er op tijd aangekondigd op welke rijstrook je moet rijden om je weg te vervolgen. Dit is handig op wegen met meerdere rijstroken die een andere bestemming krijgen. Dankzij de rijstrookbegeleiding blijf je de goede richting uitgaan.

De rijstrookbegeleiding is terug te vinden tijdens het navigeren door middel van pijlen en gesproken aanwijzingen. De pijlen geven aan welke rijstrook je moet nemen om je reis te vervolgen. De pijlen zijn terug te vinden bovenin de navigatie applicatie.

rijstrookbegeleiding

Rijstrookbegeleiding was de belangrijkste nieuwe functie in de Google Maps, maar was nog maar beperkt beschikbaar. Sinds vorige week kunnen wij ook in Nederland en België gebruikmaken van deze handige dienst. Ondertussen werkt deze functie in 23 landen waaronder onze buurlanden, ideaal voor een auto-vakantie. Niet alleen iOS, maar ook de Android applicatie heeft deze update gekregen.

Google Maps - GPS Navigation
Google Maps - GPS NavigationCategorie: Navigation, Food & Drink
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  130 MB DOWNLOAD GRATIS

Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: