22 december 2013

Het was weer een super apple(tips) jaar…

ATlogobigJullie herinneren zich vast nog afgelopen zomer toen we onze vijfde verjaardag groots hebben gevierd met de appletips give-a-way marathon, waar we bijna 20 uur lang vele prijzen hebben verloot onder onze bezoekers. Ondertussen bestaat ons archief uit meer dan 4000 tips en trucs en hebben we een vaste waarde gekregen in Apple-land.

Dankzij de verschillende oude en nieuwe Apple producten zoals de iPad en iPhone hebben we al meer dan 360 pagina's vol met handige tips voor beginners, gevorderden en experts om het beste uit je apparaat te halen. Niet te vergeten dat we nog steeds bijzonder veel nieuwe tips en trucs voor iOS 7 en Mavericks uitbrengen die je wegwijs maken in de nieuwe software.

In oktober dit jaar zijn we gestart met een nieuwe community hier op appletips genaamd Genius. Dit is een nieuwe toevoeging aan de website waar het de bedoeling is dat we elkaar gaan helpen. Heb je een probleem of vraag met je iDevice of Mac dan kun je op het platform een discussie starten. Probeer je probleem zo goed mogelijk uit te leggen waarna andere bezoekers je kunnen helpen. Genius is momenteel nog in een. beta fase, maar kent nu al een ogelofelijk succes. Uiteraard wordt deze nog steeds verder ontwikkeld en zal de definitieve versie in 2014 beschikbaar komen. Klik hier je aan te melden en om Genius te raadplegen.

geniusat

Dit jaar hebben we een hele hoop nieuwe diensten toegevoegd aan onze website. Denk hierbij aan de koopwijzer, hier vind je altijd een actueel overzicht van alle Apple producten tegen de laagste prijs bij verschillende winkels en webshops. Op die manier kun je altijd een Apple product vinden voor de laagste prijs!

Naast Genius heeft ook de appletips shop zijn opwachting gemaakt. Hier vind je al een hoop leuke, unieke en door ons goedgekeurde assecoires voor je Apple producten. Meer informatie over onze webshop vind je hier.

shopat

Appletips is meer dan een tips en een 'probleem' oplossende website. In onze iFun brengen we namelijk het luchtige Apple nieuws met onderwerpen zoals gadgets, bijzondere video's en concepten. Weekelijks kun je via de iCandy pagina prachtige wallpapers voor je Apple producten downloaden en testen we regelmatig de nieuwste gadgets en software speciaal voor jullie.

We streven ernaar om iedere dag nieuwe content aan te bieden, af en toe valt er wat te winnen en we proberen onze webpagina zo geoptimaliseerd mogelijk te houden. Eerder dit jaar is de mobiele versie van onze website volledig vernieuwd en ziet hij er prachtig uit onder iOS 7. Onze applicatie blijft voorlopig hoe hij is, door de beperkingen van Apple lopen we vaker tegen de lamp en dient er bij de kleinste aanpassing steeds een nieuwe versie ingediend te worden.

appletips2013

Via onze mobiele versie zijn we onbeperkt in keuzes en kunnen we zelf en onmiddelijk onze website updaten bij fouten of voor nieuwigheden. Dit is veel handigere en beter voor de gebruikers, zo kan bijvoorbeeld het webstrijdformulier ook via de mobiele pagina geraadpleegd worden, niet geheel onbelangrijk. Omdat onze website perfect werkt op een iPad zal er dus ook geen iPad app komen. Onze website, inclusief nieuw logo, kun je eenvoudig toevoegen aan je beginscherm en zo onmiddellijk benaderen.

kerstboom
Tot slot willen we jullie enorm bedanken om dagelijks onze website te bezoeken, te reageren en te delen met andere. Wij doen er alles aan om jullie te verbazen, te helpen en dingen bij te leren.

Fijn feestdagen, namens het hele appletips-team!Reacties


 • Mic

  22 december 2013 om 11:51

  Ook jullie hele fijne feestdagen toegewenst, bedankt voor alles en ga vooral zo door!

 • Ed Bouwens

  22 december 2013 om 12:03

  Beste mensen van Apple Tips: jullie doen goed werk! Bijna dagelijks check ik de site en pak de laatste tips mee. Vooral fijn als jullie een nieuwe versie van OSX of een update analyseren. Daar kom ik niet altijd aan toe, maar via Apple Tips weet ik welke (verstopte) vernieuwingen of veranderingen er zijn. Bedankt en fijne feestdagen!

 • peter

  23 december 2013 om 1:01

  Apple tipsKeep up the Good work!Peter

 • Jersche

  23 december 2013 om 11:53

  Alle Appletipsmensen fijne Feestdagen toegewenst. Voor mij een dagelijkse routine om te checken welke goede tips er zijn.

 • Annie

  23 december 2013 om 20:18

  Een hele fijne kerst en een geweldig succesvol 2014. Ik ben heel blij met alle tips!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!