11 december 2014

iBooks voor OS X: Een downloadlink voor boeken delen

ibooks icoon os x

Sinds OS X Mavericks kunnen we naast de iPhone, iPad en iPod Touch ook boeken lezen in de iBooks applicatie. We moeten toegeven dat waarschijnlijk veel mensen de iBooks applicatie in OS X meer gebruiken om het boeken te beheren, dan om te lezen. Echter is de iBooks app zo compleet en handig in gebruik dat je er zeer zeker ook boeken in kunt lezen.

Een boek kan spannend, leuk of informatief zijn en dat wil je dan delen met derde. Heb je ze gekocht in de iBooks Store dan kun je ze vanuit deze winkel eenvoudig delen, echter kun je dit nog sneller en eenvoudiger doen vanuit het boek zelf. Hoe lees je in onderstaande procedure.

ibooksdelen

Ga naar de iBooks applicatie en open het boek dat je wil delen. Navigeer naar de menubalk en klik hier op de optie 'Archief' en selecteer vervolgens 'Deel'. Je hebt nu de keuze om het boek te delen via 'Facebook', 'Twitter', 'Berichten' en 'Mail'.

Kies een gewenste deeloptie en OS X doet de rest. Vul een gewenste contactpersoon in en deel het boek, de ontvanger krijgt dan onmiddellijk een overzicht en downloadlink naar het boek. Deel je via Facebook of Twitter? Dan wordt het boek geplaatst op je tijdlijn.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!