10 december 2014

adviUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs

macbookproDat Apple producten van zeer hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan, is tegenwoordig algemeen bekend. Echter Macs worden vaak duur gevonden in aanschaf. Veel gebruikers hebben meer dan genoeg aan een model van enkele jaren terug. Zij besparen een hoop geld door een gebruikt exemplaar aan te schaffen.

iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs, staat in Nederland bekend als dé webshop voor tweedehands Apple apparatuur met garantie.

De door iUsed aangeboden Apple producten (iMac, MacBook, iPad en iPhone) zijn afkomstig van bedrijven welke hun gebruikte Macs inruilen wanneer deze vervangen worden door nieuwere types. De gebuikte Macs worden iUsed grondig getest op hardware problemen, schoongemaakt en voorzien van een 'schone' OS X installatie.

Alle producten komen in aanmerking voor de de 14 dagen 'niet goed geld terug' garantie. Tevens biedt iUsed Store op haar producten tussen de 3 en 12 maanden garantie.

trustpilotKlant tevredenheid en service staan hoog in het vaandel van iUsed, wat resulteert in een zeer hoge Trustpilot waardering (een keurmerk voor webshops). Wil je een tweedehands Mac kopen, zonder risico maar met garantie dan is de iUsed Store hiervoor een zeer geschikte plaats.

Klik hier om het actuele aanbod te bekijken.

Het actuele en ruime aanbod kan worden bekeken in de online iUsed Store webshop, alle in de webshop getoonde modellen zijn per direct beschikbaar. Staat de gewenste configuratie er niet tussen, dan kun je een zoekopdracht achter laten om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe voorraad.

Bestellingen waarvan de betaling voor 15:00 ontvangen is, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Daarnaast is het ook mogelijk om producten te bezichtigen en af te halen in Nieuwegein aan de Ravenswade 150G. Betalen kan onder andere door middel van iDeal, Creditcard of per bankoverschrijving.

iUsed Store is een handelsnaam van NEG-ITSolutions, welke al sinds 1993 actief is in de tweedehands Apple markt.

Schermafbeelding 2014-12-02 om 14.21.08
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!