4 februari 2011

iCandy nieuw op Appletips

Zoals eerder vermeld groeit Appletips snel, heel erg snel. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, we zijn constant bezig met het verbeteren van Appletips om het jullie (de bezoekers) zo goed mogelijk naar de zin te maken. Om die reden zullen er dit jaar een aantal leuke updates worden gedaan, de eerste update is iCandy.

Bij alle vernieuwingen die wij toepassen ligt de nadruk op tips, want dat is uiteindelijk waar de hele website om draait. Tot nu toe draait het vooral om tips die het gebruik van je iDevice zo gemakkelijk mogelijk moeten maken, dankzij iCandy zal hier een nieuw soort tips aan worden toegevoegd.

iCandy

Het nieuwe onderdeel van Appletips genaamd iCandy heeft als doel om het gebruik van je iDevice zo mooi en aangenaam mogelijk te maken, het is een overzicht van wallpapers, iconen en andere dingen die met het uiterlijk van je iDevice te maken hebben. In iCandy zullen wij het mooiste van het mooiste plaatsen, zo ziet je iPhone, iPod Touch, iPad of Mac er altijd helemaal top uit.

De komst van iCandy brengt tevens een nieuw blok naar de zijbalk, hierin wordt een willekeurige iCandy getoond. Dit blok vervangt de oude social media icons en is naar onze mening een hele verbetering.

Tip ons

In de mailbox van Appletips ontvangen wij de laatste tijd ontzettend veel vragen, suggesties en tips, om ook in de toekomst iedereen op een goede manier te kunnen blijven helpen heeft het contact formulier vanaf vandaag een eigen pagina en is er los van het contact formulier een tip formulier bij gekomen.

Via het tip formulier is het mogelijk om een tip in te sturen. Dit kan om een korte tip gaan of om een volledig zelf geschreven artikel, wanneer jouw tip op Appletips geplaatst wordt zal jouw naam onder het artikel worden vermeld. Ook is het mogelijk om een iCandy in te sturen via dit formulier.

Wat volgt?

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het uitdenken van nieuwe features, iCandy is hiervan het eerste zichtbare resultaat. In de toekomst zullen er meer van dit soort "features" worden toegevoegd aan Appletips, één van deze features waar momenteel aan gewerkt wordt is Q&A. Hierover later meer.

Wij horen graag wat jullie van deze updates vinden, en als je zelf nog een suggestie hebt dan horen wij deze graag!Reacties


 • Rubsel

  4 februari 2011 om 13:46

  http://mantia.me/ Dit zijn geweldige wallpapers!
  Mooi en op maat voor elk iDevice!

 • Raoul

  4 februari 2011 om 13:50

  Moet toch weer zeuren, maar verwijder deze reactie ook maar weer…. *zucht*

  Candy, meervoud = Candies… dus geen icandys

  Voor de rest, leuk idee!

 • Dirk

  4 februari 2011 om 13:52

  iCandy! mmm
  Lijkt me een erg leuke nieuwe toevoeging !

  ‘Vroeger” had je http://www.resexcellence.com/ ,
  ook daar was ik grote fan van.

 • Justin Scheggetman

  4 februari 2011 om 14:14

  Wat een super idee, ziet er gaaf en strak uit!
  Mijn complimenten, Pepijn!

 • Bert

  4 februari 2011 om 14:15

  Ik vind het leuk, mooie wallpapers, heb de corduroy op mijn desktop.

 • Pepijn Koning

  4 februari 2011 om 14:27

  Raoul > De keuze voor die term is bewust gekozen omdat icandy ook geen Engels woord is, maar aangezien we merken dat dit verkeerd overkomt hebben we de term aangepast. Wanneer je spelfouten constateert stellen we het op prijs dat je dit ons via het contactformulier laat weten, dan passen we het vrijwel direct aan. Daarvoor dank.

 • Rens Verhoeven

  4 februari 2011 om 14:28

  Mag ik een tip geven voor de icandy in de side bar: Laat de tekst iCandy linken naar alle candies en de afbeelding naar de post. Anders zie je een icandy die je wilt en moet je hem daarna gaan zoeken.

 • Maccew

  4 februari 2011 om 15:08

  Leuke ideeën! Ik volg jullie al lang en heb mijzelf en vele anderen al zo goed kunnen helpen met al die tips! Gaaf om te zien dat er ook groei zit in de ideeën en uitbreidingen, naast de groei in bezoekers.

 • Luuk

  4 februari 2011 om 16:18

  Top, ik ben altijd wel voor nieuwe (tips) ideeën.

 • Huib

  4 februari 2011 om 18:23

  Leuke toevoeging! Heb gelijk die ‘Wood’-achtergrond uit de ‘Refined Desktop Collection’ als achtergrond ingesteld. :)

 • michel

  5 februari 2011 om 19:09

  leuk idee!
  tip: http://www.abduzeedo.com is ook interessant!

 • Huib

  6 februari 2011 om 12:13

  Misschien is het handig om nog gewoon ergens op de pagina een link naar de beginpagina van iCandy te plaatsen. Als je nu rechts op zo’n afbeelding klikt, ga je naar die specifieke afbeelding en niet naar een overzicht.

 • Pepijn

  6 februari 2011 om 13:17

  Huib > Om die reden linkt “iCandy” naar de overzichtspagina.

 • Huib

  6 februari 2011 om 19:02

  Oh, Thanks, ik zie het. ;)
  Ziet er goed uit allemaal.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!