21 mei 2013

Al je Instagram foto’s downloaden als zip bestand

instagramVeel iOS gebruikers maken gebruik van de populaire Instagram app op hun iPhone. Een leuke manier om foto's op originele wijze te delen met je vrienden en kennissen. Dankzij de wisselwerking tussen Instagram en Facebook kun je automatisch je foto's plaatsen op je tijdlijn. Wanneer je graag al je foto's lokaal in je bezit wil hebben kun je deze downloaden als één zip bestand.

Om al je foto’s te kunnen downloaden dien je gebruik te maken van de 3rd party webdienst ‘Instaport’. Ga naar: www.instaport.me en login met je Instagram gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadat je bent geautoriseerd heb je de mogelijkheid om alle foto’s die aanwezig zijn in je Instagram account te downloaden als een zip bestand, klik op de knop ‘New export’. Nadat je de export hebt gestart kan het tientallen minuten duren voordat het zip bestand beschikbaar is om te downloaden, dit is afhankelijk van het aantal foto’s dat aanwezig is in je account.

Instaport

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de laatste 50 foto's te downloaden of een bepaalde periode, enzovoorts. Wanneer het zip bestand met je foto’s gereed is verschijnt de knop ‘Download photos’ op de website.

Meer tips over Instagram kun je hier terugvinden.Reacties


  • Jonas

    21 mei 2013 om 17:43

    Super tip zoals altijd ;)

Een reactie toevoegen: