10 januari 2017

Instagram: Reageren uitschakelen of vervelende reacties blokkeren

Nieuw instagram logo

Instagram wordt met iedere update volwassener, zo kun je sinds vorige maand het plaatsen van reacties op je content uitschakelen. Daarnaast kun je al enige tijd woorden aan een zwarte lijst toevoegen. Hierdoor worden reacties waarin deze woorden voorkomen niet geplaatst onder jouw foto's en video's.

Het uitschakelen van reacties is erg eenvoudig. Maak een nieuwe Instagram aan en doorloop de stappen, vlak voor het publiceren kun je onderaan het scherm tikken op 'Geavanceerde instellingen. Open deze en schakel de optie 'Reactie uitschakelen' in. Wil je de reacties op een bestaande video uitschakelen dan kun je deze openen en boven de foto/video tikken op de drie bolletjes.

Reacties blokkeren in Instagram met behulp van een zwarte lijst

• Open de Instagram applicatie
• Navigeer naar je profiel
• Tik op het tandwiel
• Zoek in de lijst naar 'Reacties'

reacties blokkeren in Instagram of verwijderen

Schakel vervolgens de optie 'Ongepaste reacties verbergen'. Vul nu bij 'Aangepaste trefwoorden' de woorden die waarom Instagram moet filteren. De trefwoorden kunnen verschillende scheldwoorden zijn of persoonlijke gegevens. Tik op 'Klaar', vanaf dit moment worden er geen reacties onder je foto's en video's geplaatst die één of meerdere van deze trefwoorden bevat.

Instagram
InstagramApple Watch app
Categorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: Instagram, Inc.
iPad & iPhone  12+  130 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Meldingen voor Instagram live video’s uitschakelenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: