22 november 2015

iOS 9iOS 9.1: Contactfoto’s verwijderen uit de berichten app

berichten icoon iOS

Wie een iPhone 6 (Plus) of een iPhone 6s (plus) heeft krijgt extra's door het grotere scherm. Maar ook op de iPad zijn sommige opties actief terwijl dit niet is voor andere toestellen. Zo krijg je contactfoto’s te zien in de berichten applicatie.

Deze foto’s zie je terug in de lijst, wie dit niet wil heeft de mogelijkheid deze foto’s uit te schakelen. Deze opties zijn beschikbaar op de iPad, iPhone 6 (Plus) en iPhone 6s (Plus), hoe je de contactfoto’s uitschakelt lees je hieronder terug.

• Open Instellingen
• Navigeer naar ‘Berichten'
• Schakel de optie ‘Toon contactfoto’s’ uit

contactfoto's verwijderen iOS 9

Vanaf dat moment worden er geen contactfoto’s meer getoond in het overzicht van de gesprekken in de Berichten applicatie. Door de optie weer in te schakelen worden ze weer actief.

Contactfoto’s kun je toewijzen in de Contacten applicatie op je iPhone, iPad en iPod Touch. Open een contact en tik bovenaan op ‘Wijzig’, tik op ‘Voeg foto toe’ en vervolgens heb je de keuze tussen een bestaande foto te kiezen of er eentje te maken.

Lees ook: Meldingen per app sorteren in het berichtencentrumReacties


  • Louise

    28 november 2015 om 15:28

    Ik heb ook een iphone 6 maar ik kan geen fot’s van mijn contactpersonen naast mijn gesprek krijgen. Weten jullie hoe dat komt?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!