19 januari 2014

iOS 7iOS: Facebook evenmenten toevoegen aan de Agenda applicatie

agenda icon ios7 retinaEerder hebben we al besproken hoe alle Facebook evenementen kunnen worden toegevoegd aan de Agenda applicatie van OS X. Na dit artikel kregen we veel vragen binnen hoe je deze agenda ook zichtbaar kunt maken in de iOS variant van Agenda.

Op deze manier hoef je geen Facebook evenement meer te missen en is het niet meer nodig de evenementen handmatig toe te voegen aan de Agenda applicatie. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Sluit de Agenda applicatie volledig af, dit doe je door tweemaal te drukken op de thuisknop en de agenda applicatie uit de lijst weg te vegen met een veegbeweging naar boven. Open vervolgens de Instellingen applicatie en navigeer naar de optie ‘Facebook’.

facebookostoe

Tap op ‘Facebook’ en schakel de optie ‘Agenda’ in. Onmiddellijk zal iOS zoeken naar alle Facebook evenmenten waarop jij aanwezig zult zijn en deze toevoegen aan de agenda applicatie. Na enkele momenten kun je de Agenda applicatie openen en de Facebook evenementen bekijken in de kalender. Wanneer je onderaan op ‘Agenda’s’ tapt kun je de Facebook-activiteiten agenda eventueel tijdelijk uitschakelen om een beter overzicht te krijgen in je algemene kalender. Zoals in OS X wordt deze agenda niet gesynchroniseerd met iCloud en dien je deze op al je apparaten handmatig te activeren. Klik hier om dit toe te passen in OS X.

Meer over Facebook kun je hier terugvinden.Reacties


 • Petra

  26 augustus 2014 om 18:37

  Als ik het op deze manier doe, geeft de kalender àlle FB evenementen aan waarvoor ik ben uitgenodigd. Hoe krijg ik t voor mekaar dat ik enkel de evenementen zie waar ik naartoe ga?
  Thanks!
  Petra

 • saskia

  28 september 2014 om 23:20

  Sinds de update zie ik in mijn agenda allemaal evenementen van facebook staan. Zelfs waar ik nooit heen ga of zelfs ben geweest.

  Hoe zet ik dit uit? Ik hoe niks van facebook in mijn agenda te hebben.
  Mocht iemand de oplossing hebben dan graag en thanks alvast!

 • Wesley Fabry

  28 september 2014 om 23:40

  @saskia kun je makkelijk doen via instellingen – facebook – schakel hier agenda uit..

 • Sander Faass

  6 januari 2015 om 10:58

  Enige tijd kan ik mijn evenementen van Facebook niet meer zien in mijn agenda. Zeer irritant kan ik je zeggen. Gebruik IOS 8.1.2

  Ze staan aan in de Facebook app, zijn ook te zien onder Agenda’s in de agenda, maar zie de daadwerkelijke evenementen niet op de dag zelf in de agenda staan.

  Iemand een TIP!

 • Bassie

  23 januari 2015 om 12:42

  Nadat ik dit stappenplan heb doorlopen krijg ik bij de agenda-app geen optie Facebook te zien onder “Agenda’s”.

  Iemand die weet hoe dit zit?

  Ik gebruik iOS 8.1.2

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!