27 februari 2013

iOS: Multitouch bewegingen gebruiken in de Twitter app

TwitterVeel onder ons maken dagelijks gebruik van Twitter, de sociale media dienst op het internet waarmee je je dagelijks leven kunt delen en dat van je vrienden kunt volgen. Met de komst van iOS 6 is de integratie van Twitter alleen maar verbeterd en is het eenvoudig om je foto's en dergelijke te delen.

Daarnaast kun je ook tal van Twitter apps downloaden in de App Store, denk maar aan Tweetbot, Echofon, enzovoorts. Uiteraard is er ook een officiële app van Twitter, deze gratis app maakt het mogelijk om je tijdlijn te bekijken, mentions, direct messages, retweets, enzovoorts. In de app is het ook mogelijk om meerdere Twitter accounts toe te voegen, echter werkt deze app niet altijd even handig. Het zoeken naar direct messages en het switchen van accounts werkt niet erg handig, beide functies zijn echter ook te raadplegen met behulp van multitouch bewegingen.

Open hiervoor de Twitter app en log in indien nodig. Rechtsonder in de navigatiebalk zie je het tabblad 'IK', wanneer je van hieruit 'veegt' naar boven met één vinger worden de direct messages geopend.

twitterapp

Wanneer je vanaf 'IK' naar links veegt wordt het accounts overzicht geopend en is het vrij eenvoudig om een ander account te selecteren.

Duco, bedankt voor de tip!

Meer tips over Twitter kun je hier terugvinden.

Twitter
TwitterCategorie: News, Social Networking
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
TV, iPad & iPhone  17+  171 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Mick

  27 februari 2013 om 9:38

  Zeer goede tips! Hier maak ik al een tijdje gebruik van, werkt handig.

  Om snel naar de concepten te gaan kan de ‘new tweet’ button ingedrukt worden :).

 • Lars

  27 februari 2013 om 11:52

  Super handig! Bedankt, nooit geweten…

 • P.E. Verschuur

  27 februari 2013 om 16:18

  Hghhhggfg. Bhbjnfdddmlbgffghhbbgfjckdhdt

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!