23 juni 2012

iOS 5iOS: Notificatie-geluiden per applicatie uitschakelen

Dankzij de push notificaties en het berichtencentrum in iOS wordt je onmiddellijk op de hoogte gebracht van nieuwe berichten, activiteiten, reacties, enzovoorts. Wanneer je veel gebruik maakt van verschillende sociale diensten zoals Twitter, FaceBook, Instagram, Game Center, Mail, enzovoorts krijg je regelmatig een notificatie.

Hierdoor zal je iDevice gedurende de dag verschillende malen een geluid afspelen bij nieuwe inkomende notificaties. Dit kan erg storend zijn, je kan er voor kiezen om het geluid uit te schakelen van je iDevice. Echter zullen er dan geen geluiden worden afgespeeld en wordt enkel de trilfuctie geactiveerd. Je kan er ook voor kiezen om de geluiden van bepaalde applicaties uit teschakelen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Open de instellingen
• Tap op 'Berichtgeving'
• Tap vervolgens op de gewenste applicatie
• Schakel de optie 'Geluiden' uit

Door de geluiden uit te schakelen bij de applicatie zal er geen geluid worden afgespeeld bij het ontvangen van een notificatie. Echter zal je wel een notificatie ontvangen op je iDevice en zal deze ook getoond worden in het berichtencentrum.

Meer tips voor iOS kun je hier terugvinden.Reacties


  • Wallacewacko

    14 september 2012 om 7:38

    Om het een of ander reden heeft mijn iPhone 4s gisteren beslist om bij genen enkele app nog een
    Geluid afte spelen voor push meldingen… Restore helpt ook niet….. Alles is ook ingeschakeld bij meldingen… Ik vond da een ramp!!! Oplossing aub?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!