21 april 2013

Koken met behulp van de Belkin iPad Chef Stand (winactie!)

chefstandEr zijn duizenden accessoires en gadgets voor de iPhone, iPad (mini) en iPod Touch, vele hebben we al mogen testen hier op appletips. Meestal zijn de gadgets geschikt voor jong en oud, man en vrouw, maar toch vooral gericht op de man.

Dankzij Dollo.nl hebben we een gadget mogen testen die vooral de dames zullen aanspreken. Appletips heeft de afgelopen weken de Belkin Chef Stand onder de loupe genomen, het accessoire voor de echte keukenprinses en uiteraard ook voor de keukenprins. Dankzij de Chef Stand kun je eenvoudig je iPad plaatsen in de keuken en eenvoudig je recepten te bekijken.

De Chef Stand is een soort van design dock voor de iPad (mini) en maakt het mogelijk om eenvoudig je iPad te plaatsen in de keuken. Op deze manier kun je eenvoudig je recepten raadplegen of online TV Kijken tijdens het koken. De iPad kan zowel staand als liggend worden geplaatst in de Chef Stand. Door de perfecte kijkhoek kun je alle informatie op de iPad af lezen.

chefstand1

De voet van de Chef Stand is voorzien van een rubberen oppervlak waardoor de iPad stevig in de houder staat. Bovendien werkt deze ook als een antislip voor op het aanrecht. Voor een spatje vet of saus hoef je niet bang zijn, want alle onderdelen van de Belkin Kitchen Stand kunnen met de hand worden afgewassen en zijn waterproof.

Bij de Chef Stand wordt er ook een handige Stylus mee geleverd. Zo voorkom je niet alleen vieze en vette vingers op het scherm maar zorgt ook voor het gebruiksvriendelijk scrollen door de recepten en het bedienen van het scherm. Helaas hebben we wel geconstateerd dat de stilus enige inwerktijd nodig heeft voor deze goed functioneert op het scherm. Dankzij een geïntegreerde magneet is de stilus ook instaat om de iPad 2+ en iPad mini uit de slaapstand te halen.

De Chef Stand kan tevens gebruikt worden met een iPad in combinatie met een case, hiervoor is voldoende ruimte voorzien. De Chef Stand is te koop bij Dollo.nl voor €29,99.

In samenwerking met Dollo.nl mogen wij één Belkin Chef Stand verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van Dollo.nl. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Reacties


 • Adrie

  21 april 2013 om 10:16

  Waar is de “doe mee” knop dan?

 • stephan

  21 april 2013 om 10:27

  Doe mij er maar 1

 • Dirk

  21 april 2013 om 11:36

  Goed voor een kado voor men vrouwke :)

 • Lucy Kuijk

  21 april 2013 om 11:57

  Ik doe mee!

 • Douwe

  21 april 2013 om 13:17

  Leuk ding

 • Wim

  21 april 2013 om 13:51

  Lijkt mij bijzonder handig. Ben ik wel in geïnteresseerd.

 • Lars

  21 april 2013 om 15:24

  Lijkt me erg handig! Leuk ding!

 • Nik-Digital

  21 april 2013 om 17:12

  Kan de demo nog sneller, zal dan misschien beter zien.
  Het lijkt op een F1 wedstrijd

 • Serena

  22 april 2013 om 7:15

  Oeh, die zou ik graag winnen…

 • bjornels

  22 april 2013 om 11:06

  Hallo

  Met deze stand heb ik echt GEEEN excuus meer om weer maar eens het eten te laten aanbranden omdat ik teveel met de ipad bezig. Deze stand is van harte welkom in mijn keuken.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!