23 december 2015

advLast-minute kerstcadeau: iTunes-cadeaukaart kopen met iDeal en PayPal

itunes-cadeaukaart

Kerst-stress? Waarschijnlijk ben je niet de enige. Menig Nederlander is nog last-minute op zoek naar een leuk kerstcadeau. Wat natuurlijk niet uitmaakt, als je het kerstcadeau maar op tijd binnen hebt.

Het zou namelijk toch zonde zijn als je op kerstavond met lege handen staat. De oplossing: een iTunes-cadeaukaart van iTuneskaart.nl die je zelfs enkele minuten van te voren kan bestellen. Met de cadeaukaart kan de ontvanger zelf zijn of haar cadeau uitkiezen in de iTunes Store, iBooks Store of App Store, zo weet je in ieder geval zeker dat je de plank niet mis slaat.

Er zijn verschillende producten die je kunt kopen met een iTunes-cadeaukaart. Heb je geen idee wat voor muzieksmaak je familie en/of vrienden hebben? Geef dan een Apple Music abonnement cadeau voor onbeperkt toegang tot de nummers van zijn of haar favoriete artiesten. Een Apple Music abonnement kun je namelijk afsluiten met iTunes tegoed.

Als diegene liever een album of film wilt downloaden kan hij of zij terecht in de iTunes Store, voor bijvoorbeeld het kerstalbum van Micheal Bublé, 25 van Adele of de film Ted 2. Heb je te maken met een sportfanaat, fotograaf, globetrotter of gamer? Dan zit diegene goed in de App Store, uiteraard zijn deze iTunes-cadeaukaarten ook handig om films en apps te kopen op de nieuwe Apple TV 4.

Apple TV met itunes kaarten voor de TV

Ten slotte kan een boekenwurm zijn geluk niet op in de iBooks Store. Hier worden namelijk regelmatig nieuwe boeken toegevoegd, zoals ‘de Wolf van Wall Street’.

Zoals je kunt lezen is het in ieder geval wel duidelijk dat je verschillende mogelijkheden hebt met een cadeaukaart van iTunes. Deze cadeaubon is in verschillende bedragen vanaf €15 verkrijgbaar bij iTuneskaart.nl. Bijkomend voordeel, je kunt de cadeaukaarten betalen met iDeal, PayPal, Creditcard en overige betaalmethodes.

Na een succesvolle betaling, ontvang je direct de iTunes code in je inbox - en kun je ‘m ook nog eens in een leuke cadeauverpakking inpakken. De ontvanger kan zijn of haar iTunes tegoed vervolgens direct gebruiken in de verschillende Stores van Apple.

Lees ook: Zo wissel je een iTunes kaart in op je iPhone, iPod, iPad, iTunes en MacReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!