17 december 2014

advLast-minute kerstcadeau: iTunes of Apple Store cadeaukaart

itunes-cadeaukaart

Iedereen kent ondertussen wel de iTunes cadeaubonnen van Apple waarmee je het tegoed op je iTunes Store account kunt aanvullen. Deze cadeaubonnen kun je kopen in verschillende winkels en supermarkten, maar je kunt ze ook online aanschaffen in de Online Apple Store of via de iTunes Store.

Handig, want deze winkels zijn altijd open en je hebt de mogelijkheid om de cadeaubonnen per e-mail te versturen. Deze kun je dan zelf afdrukken of versturen naar de gelukkige. Om een fysieke iTunes Cadeaukaart te kopen en deze via de post te ontvangen/versturen dien je deze pagina te bezoeken in de Online Apple Store.

ituneskaart

Hier heb je de keuze tussen verschillende fysieke iTunes kaarten en prijzen, let op dat je deze voor 20/12 bestelt als je hem op 25 december in huis wilt hebben. Wanneer je liever per e-mail een cadeaukaart wil bestellen dan kun je terecht in de iTunes Store. Klik hier om deze te raadplegen, het voordeel hiervan is dat je zelf de prijs kunt bepalen en een persoonlijke tekst kunt toevoegen. Eventueel kun je een datum kiezen wanneer de iTunes cadeaukaart per e-mail afgeleverd moet worden, dit kan dus ook op 25 december.

Apple Store cadeaukaart

Je kunt niet alleen voor de iTunes Store cadeaubonnen aanschaffen maar ook voor de Apple Online Store. Deze kun je zelf samenstellen tot een maximumbedrag van € 2000. Op deze manier kan de gelukkige zelf beslissen welk product hij wilt aanschaffen en jij kunt het bedrag bepalen.

applestorecadeaukaart

De Online Apple Store cadeaubon wordt alleen per e-mail verstuurd en dient ten laaste op 23/12 aangemaakt te worden om deze voor de kerst te ontvangen. Klik hier om een Apple Store cadeaubon aan te schaffen.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!