5 februari 2016

advMac Bundel 2016: Bepaal zelf de prijs voor 12 super OS X applicaties

Macbundel van stacksocial 2016 Q1

Korting vinden we allemaal fijn, om 2016 goed van start te gaan heeft StackSocial weer een fantastische Mac Bundel samengesteld met maar liefst 12 applicaties!

Dit maal kun je zelf de prijs bepalen voor de bundel die bestaat uit Flip PDF for Mac, RapidWeaver 6, Mac Blu-ray Player, Elite Keylogger Pro, Focused, Hear, Airy YouTube, Elmedia Player PRO for Mac, Boom 2, Disk Expert, CleanExit en Unclutter for Mac.

De totale waarde van de applicaties in deze bundel is normaal gesproken $429, maar nu mag je zelf de prijs bepalen. Zo betaal je bijvoorbeeld voor deze volledige bundel met 92% korting slechts $35. Meer informatie over de bundel kun je hieronder teruglezen of via deze webpagina.

Flip PDF for Mac
Maak je vaak PDF documenten of brochures dan is deze applicatie erg interessant. Je kunt namelijk van je 'saaie' PDF een digitale brochure maken of zelfs e-book. Onderstaande video legt alle mogelijkheden uit die deze app rijk is.

Boom 2
Wanneer je muziek luistert of een film bekijkt kan het voorkomen dat het geluid van je Mac net niet hard genoeg gaat om de juiste belevenis te krijgen. Dankzij de applicatie Boom! kun je het volume van je mac een extra boost geven. De applicatie zorgt ervoor dat het geluid stukken harder wordt zonder dat dit ten kosten van de kwaliteit gaat. De ideale manier om een feestje te houden in je eigen huiskamer.

Elmedia Player PRO for Mac
Er zijn tal van videospelers voor de Mac, toch springt deze er bovenuit. Zo kun je met Elmedia Player PRO de meeste videoformaten afspelen op je Mac waaronder FLV, SWF, XAP, AVI, MOV, MP4, WMV, DIVX, etc. Verder is het mogelijk om video’s te streamen vanuit een link die je vindt op het internet en is het zelfs mogelijk om video’s te downloaden.

Focused
De tekstverwerker wanneer je niet wil afgeleid worden door de interface van de applicatie. Zo kun je de achtergrond sepia zetten of in nachtmodus werken wat dan weer beter is voor je ogen in een donkere omgeving. Verder beschikt de applicatie over thema’s en een Zen modus.

foccused app

RapidWeaver 6 : Maak je eigen website zonder moeilijke codes of gedoe
Mac Blu-ray Player : Speel Blu-ray films af op je Mac met deze app
Elite Keylogger Pro : Volgens de makers de verbeterde 'activiteitenweergave' voor je Mac
Hear : Pas het geluid van je Mac professioneel aan met deze app
Airy YouTube : Bewaar je favoriete video’s offline op je eigen Mac of apparaten
Disk Expert : Scan je harde schijf en maak ruimte vrij met deze app
CleanExit : Bescherm je persoonlijke gegevens door deze te voorzien van een inscriptie
Unclutter for Mac : Snel het klemboard bekijken en kleine aantekeningen opslaan

We hebben de applicaties maar beperkt uitgelegd, hier vind je een compleet overzicht van alle apps inclusief extra informatie, video’s en schermafbeeldingen.

De prijs voor deze bundel kun je zelf bepalen, let wel op dat je minstens de ‘Average Price’ (gemiddelde prijs van alle kopers) dient te betalen om recht te hebben op alle 9 applicaties. Dit bedrag ligt tussen de $4 en $17 wat bijzonder weinig is voor het gehele pakket. De waarde van deze gehele bundel is $429, daarom is $35 (een korting 92%) een rechtvaardige prijs. Klik hier om onmiddellijk deze bundel aan te schaffen. Let op het gaat hier om een tijdelijke actie en loopt dus binnenkort af.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!