4 mei 2009

Unibody MacBook (Pro) iconen

macbook-uni

De meeste iconen van OS X kan je eigenlijk beschouwen als kunstwerken, wanneer je de trotse bezitter bent van een nieuwe unibody MacBook of MacBook Pro dan wil je natuurlijk daar iconen van hebben (toch?).

Webblogger RupertGee is creatief aan de slag geweest en heeft een 512x512 iconen set gemaakt van de Unibody MacBook, MacBook Pro en MacBook Pro 17". De iconen zijn zowel voor OS X Tiger als OS X Leopard geschikt.

De iconen kan je hier downloaden:

[download is niet meer beschikbaar]

Voor meer informatie over RupertGee en een handige youtube HD-video met uitleg hoe je iconen eenvoudig kunt wijzigen kan je terecht op:

http://redwolfberry.com/rupertgee/iBlog/2009/05/02/macbook-pro-icons-for-mac-os-x/Reacties


 • Attaway

  4 mei 2009 om 13:16

  En dat terwijl men deze iconen al standaard op de Mac heeft staan. Ik heb even gekeken, begin okober 2008 heb ik ze zelf om mijn Mac gevonden.

  Je moet wel erg ver in de systeembestanden wroeten, maar ze zijn te vinden. Ik laat het maar even onvermeld waar, want ik wil geen vastgelopen systemen op mijn geweten hebben.

 • Ketaru

  5 mei 2009 om 9:10

  Zijn er ook iconen van zwarte MacBooks? Daar heb ik mij altjd een beetke aan geërgerd dat iedereen mij ziet als een witte MacBook.

 • Attaway

  5 mei 2009 om 13:08

  @ Ketaru

  Die zijn er inderdaad. Staat gewoon ergens op je Mac.

  En anders kijk toch even op deviantart.com als je het niet kunt vinden. Even zoeken op ‘black macbook’ en vervolgens het gedeelte ‘customization’ kiezen en daar vervolgens ‘icons’.

 • Ketaru

  5 mei 2009 om 13:58

  De iconen heb ik al gevonden, nu nog iemand die me kan zeggen hoe ik het icoon van mijn MacBook verander. Blijkbaar werkt dat niet zoals alle andere iconen.

 • Attaway

  5 mei 2009 om 16:39

  CandyBar?

 • Ketaru

  5 mei 2009 om 19:37

  Dank u voor de tips, maar ik vind het niet. En als root inloggen durf ik ook niet. Als ik het dan verkloot dan heb wat meer aan de hand.

Een reactie toevoegen: