18 maart 2013

Mission Control: Voorvertoningen vergroten

lion_missioncontrol_tnMet behulp van de Mission Control functie in OS X kun je snel alle geopende vensters raadplegen. Mission Control is een standaard functie in OS X en kunne activeren met F3 of door met vingers omhoog te vegen op het trackpad.

Wanneer je meerdere vensters van één applicatie open hebt staan is het soms ingewikkeld om het juiste venster te kiezen in Mission Control. Gelukkig kun je snel en eenvoudig dan de vensters van deze applicatie vergroten in het Mission Control venster. Volg hiervoor onderstaande stappen:

Activeer Mission Control en navigeer met de muisaanwijzer naar één van de gegroepeerde applicatie vensters. Maak vervolgens een scrollbeweging (twee vingers vegen naar omhoog of omlaag) op het trackpad. Automatisch worden de vensters vergroot. Nu kun je eenvoudig een venster selecteren en openen.

mission control

Uiteraard kun je ook exposé activeren voor een bepaalde applicatie. Dit doe je wanneer de applicatie actief is en vervolgens met behulp van vier vingers naar beneden veegt op het trackpad.

Meer tips over Mission Control kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!