18 maart 2013

iOS: De opslagruimte van podcasts beheren

podcast iconApple heeft naast de standaard applicaties in iOS nog een hoop andere eigen applicatie in de App Store. Denk maar aan iBooks, Pages, enzovoorts. Ook speciaal voor de Podcasts in iTunes is er een applicatie voor de iPhone, iPod touch en iPad. Hierdoor worden podcasts niet meer toegevoegd aan de muziek applicatie in iOS.

Via de applicatie is het mogelijk te abonneren op nieuwe podcasts en ook onmiddellijk nieuwe contact downloaden. Wanneer je een grote liefhebber bent van podcasts kan het voorkomen dat je opslagruimte vol begint te geraken. In de applicatie is het gelukkig mogelijk om te bepalen hoeveel afleveringen er opgeslagen worden op je iDevice. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Download de Podcasts applicatie
• Open Instellingen
• Navigeer naar Podcasts
• Tap op 'Te bewaren afleveringen'

podcastst

Kies hier het gewenste aantal podcasts die dienen bewaard te worden op je iDevice. Dit kan 2, 3, 5 of 10 afleveringen te zijn. Uiteraard kun je er ook voor kiezen alleen de meest recentste of niet-afgespeelde afleveringen te bewaren. Met behulp van de knop 'auto.downloads', kun je ervoor zorgen dat wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is, deze automatisch wordt gedownload.

Podcasts
PodcastsCategorie: Entertainment
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  1 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer tips over Quick Look kun je hier terugvinden.Reacties


 • Jeroen

  18 maart 2013 om 21:40

  Echt een van de allerslechtste apps ooit. Begrijp werkelijk niet dat Apple hier vorig jaar mee durfde te komen en het inmiddels bijna een jaar later nog steeds een bagger app is. Het mooiste van deze app is dat je hem ook direct weer kunt verwijderen van je iDevice…….

 • Kor

  18 maart 2013 om 22:37

  Helemaal mee eens, Apple-onwaardig.

 • Roy

  19 maart 2013 om 9:50

  Ik werk er dageljiks mee.Werkt prima vind ik dan.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!