22 juli 2014

iOS 7iOS: Een wisselgesprek samenvoegen tot één (conferentie) gesprek

telefoon logo 7 retinaMet behulp van de functie ‘Wisselgesprek’ op je iPhone is het mogelijk om twee telefoongesprekken ‘tegelijkertijd’ te voeren. Echter moet je steeds wisselen tussen de twee gesprekken waardoor het andere (niet actieve) gesprek in de wacht wordt geplaatst.

Het is ook mogelijk om alle gesprekken samen te voegen en met zo met drie (maximaal 5) tegelijkertijd een telefoongesprek te voeren. Deze mogelijkheid is erg eenvoudig te activeren, volg hiervoor onderstaande stappen.

Zorg in eerste instantie ervoor dat je de functie ‘Wisselgesprek’ activeert via Instellingen ▸ Telefoon ▸ Wisselgesprek. Bel de eerste persoon en zodra deze heeft opgenomen kun je een tweede gesprek starten. Dit doe je via het menu dat tijdens het telefoongesprek getoond wordt, tap hier op de knop ‘Voeg toe’. Voer eventueel je toegangscode in en zoek in de contactenlijst de tweede persoon.

conferentie

Zodra de verbinding tot stand is gebracht kun je op de knop ‘Voeg samen’ tappen. Automatisch wordt de conferentie gestart, via de knop ‘voeg toe’ kun je nog meerdere personen toevoegen tot een maximum van vijf. Via de i-knop naast ‘Conferentie’ kun je ‘Privé’ iemand spreken of het gesprek met deze persoon beëindigen.

Het gebruik van een wisselgesprek is gratis, echter moet je wel telefoonkosten betalen voor de uitgaande oproepen

Meer over iOS kun je hier terugvinden.Reacties


  • Klaartje

    29 mei 2015 om 12:06

    ik heb een vraagje, ik wil graag weten dat je nu ook met iphone mensen kan blokkeren met sms’e want ik woord helletijd gebeld dat heb ik geblokkeerd maar nu met sms’e hoe kan ik dat blokkeren?

  • Tik

    10 juli 2015 om 9:05

    Ik heb betaald maar de app werkt bij mij niet. Andere gesprek wordt in wacht gezet terwijl in de instellingen wisselgesprek aan staat.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!