10 januari 2010

Myinfo & iForgot op apple.com

Tegenwoordig is er op de apple.com website een pagina terug te vinden waarop je al je persoonlijke informatie kan controleren en eventueel aanpassen.

Naast je standaard naam, adres en woonplaats gegevens, kan je hier ook aangeven wat het standaard verzendadres is voor de producten die je koopt via de applestore.

Een andere mogelijkheid is om je aan of af te melden voor de Apple commerciële nieuwsbrieven. Tevens kan je aangeven op welke manier dat Apple contact met je kan opnemen wanneer je een support ticket hebt aangemaakt.

Je kan op de myinfo website inloggen met je standaard Apple ID, dit is de gebruikersnaam en wachtwoord die je ook gebruikt voor het aankopen van producten uit de iTunes en online Apple store.

De myinfo webpagina is terug te vinden op:

http://myinfo.apple.com

Wanneer je het wachtwoord van je Apple ID kwijt bent, dan kan je deze opvragen doormiddel van de iForgot pagina. Na het invullen van je Apple ID gebruikersnaam krijg je automatisch het wachtwoord toegestuurd.

iForgot vind je terug op:

https://iforgot.apple.comReacties


 • Sven

  10 januari 2010 om 11:20

  Ik zou graag één Apple ID account verwijderen, maar weet niet hoe ik dit moet doen. Ik heb namelijk één Belgisch account en één Nederland account (dit heb ik moeten aanmaken nadat ik een iTunes Gift Card van Nederland had gewonnen) maar nu zou ik graag enkel mijn Belgisch account behouden en het Nederland account verwijderen. Maar wet niet of waar ik dat kan doen.

 • MacBart

  11 januari 2010 om 0:11

  Had ik net nodig

 • Fabienne

  15 februari 2011 om 19:50

  Hallo,
  Ik heb een iPod touch,
  en ik wil mijn Apple ID verwijderen,
  alleen ik weet niet hoe dat moet..
  Heeft iemand hier enig idee.. ?

  xx

Een reactie toevoegen: