20 november 2012

10.8NCbackgrounder: De achtergrond van het berichtencentrum wijzigen

Heel veel dingen kunnen aangepast worden in OS X, met behulp van Terminal kun je bijvoorbeeld heel veel verborgen opties activeren. Echter zijn er ook leuke tooltjes die het mogelijk maakt bepaalde functie of applicatie aan te passen onder OS X. NCbackgrounder is zo'n tooltje die je Mac een nieuwe look kan geven.

De tool zorgt ervoor dat je het nieuwe berichtencentrum in Mountain Lion kan voorzien van een eigen achtergrond, daarnaast is het ook mogelijk de notificaties (meldingen) voorzien van een andere kleur en het tweet geluid aan te passen.

• Download hier gratis NCbackgrouder http://macupdate.com/app/mac/44252/ncbackgrounder
• Installeer de applicatie
• Open na installatie de applicatie

Onmiddellijk kun je aan de slag om je berichtencentrum te voorzien van eigen design. Via de optie Notificatie Center Background' kun je een zelf gekozen achtergrond selecteren met behulp van de knop 'Custom'. Hier kun je de banners en twitter geluid ook aanpassen. Via de optie 'Colorful share button' kun je de deelknoppen van Facebook en Twitter ook aanpassen.

Via deze tool is het zelfs mogelijk om het berichtencentrum volledig uit te schakelen, vink hiervoor de optie 'Disable Notificatie Center' aan.

Meer freeware applicatie kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!