16 november 2014

advNederlandstalig eBook leert je iOS applicaties bouwen met Swift (aanbieding)

Zonder applicaties heb je niets aan een smartphone, steeds meer personen willen zich verdiepen in deze technologie en willen zelf hun eigen applicaties maken. Het gebruik kan puur voor jezelf zijn of wat dacht je van je eigen applicatie in de iOS App Store, die iedereen kan gebruiken. Het lijkt een verre droom, maar met dit handige eBook kun je zelf applicaties leren ontwikkelen. Eerder dit jaar bracht Apple een nieuwe programmeertaal uit genaamd 'Swift', deze is eenvoudiger dan voorheen maar enige kennis is wel nodig.

Roelf Sluman van iosacademie.nl heeft daarom een Nederlandstalige eBook over Swift gemaakt waarin je leert werken met Xcode om zo je eigen iOS applicaties te maken. Het boek bevat bijna 300 pagina's, honderden illustraties en tientallen praktische voorbeelden.

Het boek 'Apps bouwen met Swift' bevat alles wat je moet weten om zelf iOS-apps te kunnen bouwen. Ook als je nog nooit eerder hebt geprogrammeerd, kun je met dit boek uit de voeten. Na het afwerken van het boek kun je interactieve apps met meer dan één scherm, tabellen, picker views, enzovoorts bouwen.

swiftebook1

Apps ontwikkelen met Swift is ingedeeld in drie delen. Het eerste deel bevat een uitgebreide inleiding in Xcode 6.1. Je leert hoe de vensters werken, wat de belangrijkste toetscombinaties zijn en hoe je fouten kunt oplossen. Het tweede gedeelte van het boek is gereserveerd voor een uitgebreide rondleiding door Swift. Via Playgrounds en apps leer je alle belangrijke onderdelen kennen. Ook als je nog nooit hebt geprogrammeerd, kun je met behulp van de voorbeelden aan de slag.

In het derde deel maak je een eigen Swift-app. Op het Storyboard van Xcode ontwerp je jouw eigen apps, waarna je Swift-code schrijft om je apps interactief te maken. Je leert werken met View Controllers, Navigation Controllers, Table Views, Buttons, Labels en andere UIKit-controls. Het boek is compleet, beschikbaar voor iedereen die uiteraard al enige tijd iOS gebruikt.

swiftebook2

Op iosacademie.nl kun je via je eigen account vanaf 17 november een uitgebreide videocursus (meer dan 20 uur) volgen met alles wat je moet weten om met Swift je eigen iOS apps te kunnen bouwen. Dit is de ideale aanvulling op het eBook 'Apps bouwen met Swift' en uiteraard ook volledig in het Nederlands.

Het eBook 'Apps bouwen met Swift’ van Roelf Sluman is te koop voor € 34,95 op de website van iosacademie.nl. Als bezoeker van appletips.nl krijg je extra korting op het eBook! Vul bij het afrekenen de kortingscode APPLETIPS in en je krijgt onmiddellijk een korting van €15, het boek kost dan slechts €19,95. Meer informatie en extra korting vind je terug op deze speciale pagina van iosacademie (klik op 'bestellen' om extra kortingen te bekijken).Reacties


 • Riemer

  16 november 2014 om 20:53

  Wat een geweldig idee!!!!!!
  Het is aan mij niet besteed, ik ben een goede gebruiker geen techneut.
  Maar techneuten onder ons: doe je best!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Frank

  17 november 2014 om 9:00

  Goed idee, maar op de genoemde site kan ik niets bestellen. Ik krijg alleen maar 2 velden te zien
  Naam en e-mail adres

  Als je die invult blijft het erg stil.

 • Wesley Fabry

  17 november 2014 om 9:29

  @Frank hier kun je hem bestellen: http://www.iosacademie.nl/?a=appletips-aanbod&c=bestellen

 • Luke

  17 november 2014 om 18:34

  Misschien ook een goed idee -> het e-book dat apple (gratis) uitdeelt, vind ik zelf een fijn boek, wel in het engels

 • Gusta

  20 november 2014 om 1:51

  Ik zou graag het boek ‘leer iOS applicaties bouwen met Swift willen bestellen, via de site/link krijg ik dit niet voor elkaar. Kunnen jullie mij helpen?

 • Ramon

  20 november 2014 om 11:22

  Ik krijg telkens een foutmelding op de site van iosacademie. Bestel link werkt niet. Zelfde probleem als Gusta denk ik.

 • Ramon

  20 november 2014 om 11:26

  Oplossing gevonden:
  Schrijf je eerst in voor nieuwsbrief.
  Bevestig per mail.
  Maak password aan.
  Ga terug naar Appletips pagina (houd andere pagina geopend) en klik op de link.
  Bestel en reken af

 • Roelf Sluman

  20 november 2014 om 11:30

  Beste Ramon en Gusta,

  Excuses voor het ongemak! We gaan even kijken wat er hier precies aan de hand is en we lossen het zo snel mogelijk op.

 • Ramon

  20 november 2014 om 11:30

  oh ja…. vergeet de kortingscode niet in te vullen bij het afrekenen

 • Roelf Sluman

  20 november 2014 om 11:52

  Beste Ramon en Gusta, dit probleem is opgelost. Fijn dat jullie het even hebben laten weten en inderdaad… vergeet die kortingscode niet bij het afrekenen!

  Hartelijke groet,

  Roelf (de iOS Academie)

 • Fred Zelders

  21 november 2014 om 10:36

  Dank voor deze TOP tip!

 • Roelf Sluman

  23 december 2014 om 10:42

  Beste lezers, de kortingscode APPLETIPS is weer geldig! Hij was verlopen (vandaar dat sommigen van jullie geen korting konden krijgen) maar hij is inmiddels verlengd tot en met maandag 5 januari.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!