26 oktober 2014

advNieuwe iPhone, nieuwe mogelijkheden! Ontwerp je eigen case.

De iPhone 6 en iPhone 6 plus zijn alweer enkele weken te koop in Nederland, echter lijken de cases voor deze nieuwe iPhones maar moeizaam op gang te komen. Maar eerlijk is eerlijk, waarom zou je wachten op de cases van leveranciers als je zelf een prachtige case kunt ontwerpen met je eigen afbeeldingen?

Gocustomized.com heeft het assortiment flink uitgebreid en je kunt weer prachtig iPhone 6 hoesje ontwerpen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende materialen waaronder silicone, hard of zacht plastic, ultra dunne cases of een populaire portemonnee case waar je ook bankpasjes in kwijt kunt. Het grootste voordeel blijft de mogelijkheid om je eigen foto, logo of designs te laten afdrukken op de case. Hiermee wordt de case niet alleen persoonlijk, maar ook bijzonder en uniek!

athardcase1

Review
Wij hebben dit keer de hardcases (rondom bedrukt) getest. Deze is gemaakt van zeer hard plastic dat zorgt voor extra bescherming van de iPhone. Je kunt hier iedere denkbare afbeelding, logo, of tekst op laten drukken. De bedrukking is goed uitgevoerd en de kleuren komen overeen met de geuploade afbeelding. Het is geen sticker die op de case wordt geplakt, want het ontwerp dat je maakt wordt rechtstreeks op de case gedrukt zodat deze optimaal tot zijn recht komt.

Opvallend is dat de case zeer goed beschermt is tegen slijtage en krassen. De zijkanten van deze cases zijn ook bedrukt, je merkt wel dat deze 'lastig' te drukken zijn, probeer daarom niet teveel details in de zijkant te stoppen. Overigens zijn alle knoppen, camera en ingangen toegankelijk en kun je de iPhone eenvoudig in of uit de case klikken.

athardcase2

Hoe je eigen cases maken?
Zoals al eerder aangegeven heb je de keuze uit verschillende cases, zodat er voor iedereen een geschikte case te vinden is. Kies je gewenste case op de website en via de knop 'Ontwerp nu' wordt de ontwerp-module geopend. Hier kun je jouw eigen afbeeldingen uploaden, tekst toevoegen, enzovoorts. Meer informatie over de ontwerp-module lees je uiteraard op de website van Gocustomized.

hardcases2

Unieke producten
Bij Gocustomized kun je verschillende originele accessoires voor je iPhone, iPad of andere smartphones zoals de Samsung Galaxy personaliseren. Naast de cases zijn er SmartCovers voor de iPad en unieke glazen achterkanten voor de iPhone 4(s). Uiteraard kunnen alle producten worden voorzien van een eigen ontwerp met een foto, logo of tekst. Meer informatie over de cases van GoCustomized vind je hier terug.

Winactie!
In samenwerking met Gocustomized.com, mogen wij 5 cadeaubonnen verloten onder onze bezoekers waarmee ze hun eigen iPhone cases kunnen ontwerpen. Vul voor vrijdag (31/10/14) 10:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier.

De wedstrijd is afgelopen, proficiat aan Robert R, Harold B, Anniek A, Dennis S en Jeroen D. Niets gewonnen? Hou appletips in de gaten voor nog meer leuke wedstrijden, aanbiedening en acties.Reacties


 • Harold Bosch

  26 oktober 2014 om 10:25

  Jullie blijven me verbazen jongens. Wat een VETTE actie weer!

 • Marco Boonstra

  26 oktober 2014 om 14:48

  Lijkt me een coole case

 • Lars

  26 oktober 2014 om 20:27

  Opnieuw erg leuke actie!!! Goed bezig…

 • Klaas Ronner

  27 oktober 2014 om 8:03

  Ik vraag me wel af of het alleen de achterkant is, of dat er ook een voorkant bij zit

 • Wesley Fabry

  27 oktober 2014 om 8:05

  @Klaas het gaat alleen om de achterkant (en zijkant). Tenzij je een portemonneecase aanschaft die is beide kanten bedrukt.

 • Klaas Ronner

  27 oktober 2014 om 14:13

  Dankje Wesley, heb ook al even op de website gezien, daar staan ze inderdaad bij.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!