8 juni 2017

iOS 11Aanmelden voor publieke beta van iOS 11, macOS High Sierra en tvOS 11

iOS logo donker

Eerdere deze week heeft Apple iOS 11, macOS High Sierra en stiekem tvOS 11 aangekondigd, de nieuwe software is voor iedereen dit najaar gratis te downloaden voor iPhone, iPad, iPod Touch, Mac en Apple TV. Voor wie niet kan wachten is er goed nieuws, deze zomer komt de publieke beta beschikbaar.

Via de publieke beta heb je de mogelijkheid om de iOS 11, macOS en tvOS 11 eerder te downloaden en te gebruiken op je Apple apparaten. Apple heeft aangekondigd dat deze beta eind juni beschikbaar komt. Apple stelt de beta voor het publiek open om meer testers van de software te krijgen om zo bugs en fouten te herkennen en op te lossen voor de uiteindelijke release.

Aanmelden voor publieke beta iOS 11, macOS High Sierra en tvOS 11

Om de publieke beta’s te kunnen downloaden en installeren zal je jouw moeten registreren op de beta-pagina van Apple. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hieronder terug.
• Navigeer naar deze speciale pagina
• Scroll naar beneden en klik op 'Sign up'
• Log in met je Apple ID
• Ga akkoord met de voorwaarden

publieke beta ios, macOS en tvOS

Vanaf dat moment ben je publieke beta-tester en kun je straks iOS 11, macOS High Sierra en tvOS 11 downloaden. Op dit moment is het mogelijk om de publieke beta van macOS Sierra en iOS 10 te downloaden, hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier terug op appletips.

Let op: Publieke beta’s zijn stabieler dan de ontwikkelaars beta’s, dit omdat Apple sommige functies nog niet geactiveerd zijn of al zijn verbeterd. Echter raden we aan de beta’s alleen te installeren op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Beta-software kan traag zijn, bevat vaak een groot aantal bugs en kan een negatieve invloed hebben op de batterijduur van je device. Daarnaast is het mogelijk dat bepaalde apps niet werken of problemen ondervinden. Een beta installeren is niet zonder risico’s en kan resulteren tot een volledige herinstallatie van je iPhone, iPad, iPod Touch of Mac!

Lees ook: Kom alles te weten over iOS 11 in deze FAQ

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 11
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 11 tipsReacties


 • René Jorissen

  17 juni 2016 om 20:34

  macOS Sierra. Werkt hier office voor Mac 2011 op?
  Groetjes René

 • Wesley Fabry

  17 juni 2016 om 20:52

  @rene dat is een vraag die onze leden op http://genius.appletips.nl vast kunnen beantwoorden. Ik moet je helaas het antwoord schuldig blijven

 • Jeroen

  7 juni 2017 om 9:46

  Ja ik heb een MacBook air met de voorlaatste Office suit for mac met word powerpoint excel enz werkend op macos op laatste macos beta 6 uit mijn hoofd.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!