22 november 2011

Nieuwe screensavers Apple TV 4.4.x

De updates van de Apple TV gaan in de meeste gevallen vergezeld met extra functionaliteit waarover verder weinig informatie bekend wordt gemaakt. In Apple TV 4.4.x is er bijvoorbeeld Fotostream, Airplay mirroring, Movie Trailers en Wall Street Journal toegevoegd. Amerikaanse iTunes accounts hebben daarnaast ook de beschikking over: NHL en Netflix.

Minder opvallend zijn de nieuwe screensavers die Apple heeft toegevoed, wanneer je je Apple TV enige tijd niet gebruikt wordt de screensaver geactiveerd en verschijnen er foto's op het scherm. Voor de weergave van de foto's heb je de keuze uit drie nieuwe screensaver: Fotomuur, Omhoogklappen, Schuivende tegels.

Van de de nieuwe screensavers is naar mijn mening de Fotowand het leukste. De foto's worden met behulp van deze screensaver op scherm vertoond in fotolijsten die op een muur hangen. Op die manier krijg je het idee alsof je door een museum aan het lopen bent, erg cool gemaakt.

Je kunt de screensavers instellen op de Apple TV 2 via het menu:

Instellingen ▸ Schermbeveiliging ▸ optie: SchermbeveiligingenReacties


 • Cyril Garcia

  22 november 2011 om 13:18

  Goed nieuws. De andere foto’s begonnen mij al wat te vervelen.

 • Pim939

  22 november 2011 om 16:25

  Ik heb ze voorbij zien koomen. Maar ik had me nooit bedacht dat ze nieuw waaren

 • Vincent

  23 november 2011 om 7:54

  Heb begin oktober een update gedaan sinds dien kan ik niet meer streamen met mn macbook heb alles geprobeerd zover ik weet, iemand suggesties???

 • chicagomadehoozz

  23 november 2011 om 20:10

  ik heb hem geupdate maar nu werkt de airplay niet meer kan hem niet meer synchroniseren het net als je je ipad 1 bezig bent laat maar zeggen alles staat goed de thuisdeling en wifi allebei op hetzelfde adres iemand een idee???

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!