8 september 2017

Numeriek toetsenbord voor de Mac (winactie!)

Als je veel werkt met cijfers (als accountant bijvoorbeeld), dan kan het ontbreken van een numeriek gedeelte op het Mac toetsenbord een flink gemis zijn. Speciaal voor deze groep gebruikers is er een separaat Satechi numeriek toetsenbord beschikbaar die je via Bluetooth draadloos kunt koppelen aan je Mac. Wil je het numeriek toetsenbord gebruiken in combinatie met je iPhone of iPad dan is dat ook mogelijk.

Het Satechi numeriek toetsenbord werkt via Bluetooth, het koppelen hiervan is uiterst simpel. Zet het device aan, druk op de 'Connect' knop op de achterzijde en deze zal automatisch worden gedetecteerd in de Bluetooth instellingen. Hierna hoef je alleen nog maar op de knop 'Koppel(en)' te klikken, onder zowel macOS als iOS in dit binnen enkele seconden gefixed.

Bluetooth en ingebouwde batterij

Het numeriek toetsenbord is voorzien van een ingebouwd batterij die met behulp van een meegeleverde USB kabel kan worden opgeladen. In de macOS Bluetooth voorkeuren kun je zoals bij een normaal toetsenbord de batterijstatus bekijken. Het opladen duurt ongeveer 2 uur waarna je het toetsenbord twee weken kunt gebruiken bij normaal gebruik. Je kunt het numeriek toetsenbord overigens zonder problemen gebruiken in combinatie met een ander Apple bluetooth toetsenbord.

Het toetsenbord is naast cijfers ook voorzien van de toetsen /, *, backspace, -, +, clear (AC) en enter. Het apparaat voelt zeer degelijk aan en is voorzien van rubbervoetjes waardoor deze op zijn plaats blijft bij het invoeren van cijfers. De 5-toets is voorzien van een markering die dient als hulpmiddel bij het blind invoeren van cijfers.

Werk je veel met cijfers dan is het Satechi numeriek toetsenbord zeer zeker een heel handig toevoeging, waarmee je efficiënter zal gaan werken. Het invoeren van cijfers in bijvoorbeeld Numbers of Excel gaat supersnel. Het toetsenbord is beschikbaar in de kleuren goud, zilver en space gray zodat je deze kunt matchen met je MacBook.

Tijdelijk 10% korting

Het Satechi numeriek toetsenbord is voor € 44,95 verkrijgbaar bij tweakdeal.nl. Gebruik in de winkelwagen de speciale kortingscode 'appletips' en je krijgt 10% korting op het toetsenbord.

Winactie

In samenwerking met tweakdeal.nl verloten we onder onze lezers één Satechi numeriek toetsenbord in de kleur zilver. Vul hiervoor het onderstaande formulier in voor 23 september, uit alle inzendingen wordt een willekeurige winnaar geselecteerd.

Als je deelneemt zal je na afloop van de winactie de tweakdeal.nl nieuwsbrief ontvangen. Hier kun je jezelf altijd weer voor afmelden.

Satechi Numeriek toetsenbordReacties


  • Jeroen

    9 september 2017 om 12:26

    Jullie verwarren accountants, die controleren, met boekhouders en administrateurs. En voor beide geldt dat ze zelden Macs hebben. Werkgevers zitten op de centjes en inzicht daarin hebben ze niet 😂 Maw verborgen onderhouds uren downtime en langere werktijd zijn altijd goedkoper dan een degelijke laptop 😂 ik zelf heb het touchpad met een overlay dus twee in een. En als ik echt ga kloppen is het Mac USB toetsenbord onovertroffen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!