16 februari 2017

NieuwsOfficieel: WWDC 2017 van 5 tot 9 juni in San Jose

WWDC 2017 oficieel

Apple is er vroeg bij dit jaar, maar de datums voor het WWDC 2017 zijn bekend. Van 5 tot 9 juni wordt in het McEnery Convention Center te San Jose het jaarlijkse evenement voor ontwikkelaars. Het WWDC is de plek waar ontwikkelaars elkaar ontmoeten.

Zoals gewoonlijk zal Apple de nieuwe versies voor iOS, macOS, tvOS en watchOS aankondigen. Ook wordt de nieuwe versie van Swift verwachten. Voorlopig moeten we niet uit gaan van nieuwe producten, de afgelopen jaren heeft Apple nauwelijks nieuwe hardware aangekondigd op het WWDC. Dit evenement is vooral bedoeld voor software.

WWDC 2017 oficieel

Tickets voor het WWDC 2017

Net zoals andere jaren kun je nu ook weer een kans wagen om een ticket te bemachtigen voor het WWDC, helaas moet je een portie geluk hebben. De tickets worden namelijk verkocht op basis van een loting. Vanaf 27 maart 2017 kun je via deze pagina inschrijven om kans te maken op een ticket. Als je uitgekozen wordt moet je wel nog een bedrag van $1599 op tafel leggen per ticket.

Let wel, je moet al ontwikkelaar zijn om tickets te kunnen kopen. Alleen ontwikkelaars die een geldig betalend developer-account hebben op 16/02/2017 05.30 uur PST hebben toegang tot het WWDC 2017. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Fantastisch iPhone 8 concept met Touch Bar

WWDC
WWDCApple Watch app
Categorie: Reference
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
TV, iPad & iPhone  4+  33 MB DOWNLOAD GRATIS

Wil je zelf apps ontwikkelen met Swift? Dat kan, op appletips maken we je wegwijs in de wereld van Swift, Klik hier voor alle posts, plus lesmateriaal.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: