17 februari 2017

NieuwsPokémon Go update brengt vele extra’s en 80 nieuwe Pokémons

Pokémon go app logo

Goed nieuws voor de Pokémon Go spelers, Niantic heeft vandaag de eerste grote update van het spel uitgerold. Zo zijn er 80 nieuwe Pokémons toegevoegd en bevat de update enkele nieuwe opties.

Om te beginnen wordt er vanaf nu een onderscheid gemaakt tussen een mannelijke en vrouwelijke Pokémon. Hierdoor kun je nog beter je collectie uitbreiden en zal een mannelijke variant andere eigenschappen bevatten dan de vrouwelijke. Daarnaast kun je in de Pokéstops nieuwe voorwerpen verzamelen, denk hierbij aan vernieuwende bessen of items om je Pokémons sneller te laten evolueren.

Verzamel nu alle nieuwe Pokémons

Eind vorig jaar kon je al baby-Pokémons uitbroeden, vanaf nu kun je ook in het wild op zoek gaan naar nieuwe Pokémons. In de update vind je 80 nieuwe monstertjes terug uit het Pokémon Gold en Silver tijdperk. Zo kun je onder meer op zoek gaan naar Cyndaquil, Chikorita en Totodile.

Pokémon Go update voegt extra opties tijdens het spelen toe

De update brengt ook enkele interface verbeteringen met zich mee. Zo wordt het eenvoudiger om voorwerpen te gebruiken tijdens het vangen. Onderaan het scherm krijg je een keuzemenu met alle beschikbare items in je rugzak. Deze kun je dan makkelijk kiezen en gebruiken waaronder de nieuwe Nanab berries en de Pinap berries. De Nanab maakt nog te vangen Pokémons langzamer zodat je deze sneller kunt vangen, de Pinap berries leveren twee keer zoveel candy op.

Pokémon Go update februari 2017

Wil je jouw avatar persoonlijker maken? Dan kan dit vanaf deze nieuwe update, want je hebt de mogelijkheid om je Avatar te voorzien van nieuwe kleding en accessoires. Later dit voorjaar kunnen we een tweede nieuwe update verwachten, deze bevat nog meer extra functies. Zo zal de mogelijkheid om Pokémons te ruilen en gevechten aan te gaan met andere spelers worden toegevoegd.

Pokémon GO
Pokémon GOApple Watch app
Categorie: Games, Health & Fitness
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
iPad & iPhone  9+  271 MB DOWNLOAD GRATIS

Vier de komst van de nieuwe Pokémons in Amstelveen

Op 18 februari worden er speciale evenementen georganiseerd in verschillende steden en winkelcentrums in heel Europa, ook hier in Nederland. Op 18/02/2017 zal je in het stadshart van Amstelveen de hele dag Lures geactiveerd worden bij de Pokéstops. Daarnaast kun je tot en met 28 februari de opslag van je Pokémons uitbreiden. Zo betaal je slechts 100 munten i.p.v. 200 munten voor 50 extra beestjes.

Lees ook: 12 tips voor de gevorderde Pokémon Go spelerReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!