17 november 2014

Ontdek de Google street view wandeltochten

Google is meer dan een zoekmachine op het internet, het is een bedrijf met eigen applicaties, software en handige functies en diensten die ons dagelijks leven eenvoudiger maken. Iets wat bijna iedereen wel eens heeft gebruikt zijn de kaarten van Google Maps. Hiermee kun je de hele wereld bekijken, navigeren, routes plannen, satellietbeelden bekijken en zelfs street view.

Deze laatste functie is erg handig wanneer je naar een onbekend adres moet en even snel de locatie vanaf je thuis wilt bekijken. De wandeltochten van Google gaan verder op dit bestaande fenomeen. Dankzij de deze dienst kun je bijzondere locatie bekijken op deze wereld, wat dacht je van de Grand Canyon, Colorado rivier, Mount Everest, enzovoorts.

google-wandeltochten1

Naast prachtige natuurlocaties kun je ook bijzondere gebouwen en steden bezoeken zoals Venetië, Eiffeltoren, Taj Mahal en het Kennedy Space Center van de NASA. De laatste nieuwe toevoeging is een wandeltocht door de het natuurgebied Gombe Tanzania. Bijzonder aan deze tocht is de ontmoeting met de Chimpansees die in dit gebied leven. Klik hier om onmiddellijk deze wandeltocht te openen.

google-wandeltochten2

Naast de street view-functie in deze wandeltochten krijg je ook extra informatie te zien over het gebied, gebouw, stad, enzovoorts. Kun je prachtige foto’s en video’s bekijken en kun je een kijkje nemen achter de schermen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier alle 'Wandeltochten' van Google.

Google is misschien geen Apple, maar in het dagelijks leven hebben we hier allemaal mee te maken. Daarom is het zeker en vast leuk om deze functie te vermelden op onze website, bovendien ziet het er prachtig uit op een Mac met OS X Yosemite.

Google Maps - GPS Navigation
Google Maps - GPS NavigationCategorie: Navigation, Food & Drink
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  125 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Google kun je hier terugvinden.Reacties


  • Hans

    21 november 2014 om 6:28

    Zeer tof gedaan door Google.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!