11 januari 2016

Bekijk de drukte van attracties, winkels, etc. in Google Maps

google maps icon

Openingstijden kun je tegenwoordig erg eenvoudig raadplegen via Google Maps, maar sinds een tijdje kun je ook de drukte bekijken van populaire plaatsen in Google Maps.

Ben je benieuwd wanneer het druk is in een bepaalde supermarkt, restaurant, attractie of winkel? Dan kun je Google Maps raadplegen, deze toont via een grafiek wat de drukste tijden zijn van die locatie. Google gebruikt hiervoor zijn eigen database die gebaseerd is op de locatiedeling van zijn gebruikers.

Drukte van locaties controleren in Google Maps

• Open de Google Maps applicatie
• Zoek naar een bepaalde locatie
• Open de locatie (tik onderaan op de 'kaart')

Drukte google maps controleren

Je ziet nu de openingstijden en overige informatie, daarnaast vind je bij 'Populaire tijden' een grafiek die de piekuren toont tijdens de opening. Door naar links of rechts te vegen kun je andere dagen van de week bekijken. Zo kun je kijken wanneer het te druk is om boodschappen te doen of om een attractie te bezoeken.

Het is een erg handige functie die zeker de moeite waard is om te bekijken. Zoals we eerder aankaarten worden de locatiegeschiedenis van Google gebruikers gebruikt voor deze functie. Dit kun je uitschakelen, hoe lees je in dit artikel terug hier op appletips.

Lees ook: Het delen van locatiegeschiedenis met Google uitschakelen

Google Maps - GPS Navigation
Google Maps - GPS NavigationCategorie: Navigation, Food & Drink
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  123 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!