24 oktober 2012

advReview: Ontwerp je persoonlijke iPhone 5 case met YourSurprise

Voor de iPhone 5 zijn er verschillende leuke, stevige en unieke cases op de markt, echter missen deze allemaal één ding; persoonlijkheid. In vele gevallen bepaalt namelijk de ontwerper hoe jou case er uiteindelijk uit komt te zien. Je kan wel een case vinden naar jou smaak, maar vaak is het ‘net’ niet.

Eigenlijk is het niet meer van deze tijd om te kiezen uit een serie accessoires die door anderen zijn ontworpen, daarom kun je vanaf nu zelf de uitstraling van je iDevices bepalen. Dankzij Yoursurprise.com kun je een eigen case ontwerpen voor je iPhone 5 of een vorig model.

Yoursurprise.com waarborgt kwaliteit. Het basismateriaal van de gepersonaliseerde case is van gepolijst kunststof met een afwerkingslaag bestaande uit een hoogglans fotofinish. De case is tevens kras en UV bestendig. De bedrukking van de case geeft een HD-resolutie print die volledig 3D om de randen heen wordt geprint. De case biedt een goede bescherming en maakt de iPhone niet dikker dan nodig dankzij het unieke 'Slim Fit' formaat.

Alle knoppen en de camera blijven toegankelijk, hiervoor zijn er speciale openingen voor gemaakt. Het enige nadeel hiervan is dat de camera opening net iets te groot is waardoor de rand aan de bovenkant iets te dun wordt, de kans op breken wordt hierdoor groter wanneer je regelmatig de case verwijderd van de iPhone.

Het ontwerpen van je case gaat heel eenvoudig via de online design tool op Yoursurprise.com. Via de online designtool kan je een ontwerp of afbeelding uploaden en krijg je meteen een voorbeeld van het ontwerp te zien. Daarnaast biedt YourSurprise ook verschillende unieke designs aan die zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. Hierna kun je nog allerlei wijzigingen doorvoeren, zoals het verplaatsen van de afbeelding, kleuren aanpassen en tekst toevoegen. Het voordeel hiervan is dat je zelf bepaald welke kleuren, afbeeldingen en teksten er op je case tevoorschijn komen.

Zodra je ontwerp is geupload kun je nog een leuk gratis cadeaukaartje aan je pakket toevoegen, leuk als je een case cadeau wilt geven. Hierna betaal je de case eenvoudig met Paypal, Creditkaart of iDeal. Binnen de 2 werkdagen ontvang je jou eigen gepersonaliseerde iPhone case thuis. De case is overigens perfect verpakt in een stevige kartonnen doos.

De prijs voor je gepersonaliseerde iPhone 5 case bedraagt €24,95 (excl. verzendkosten €1,95). Je kunt uiteraard ook een case maken voor andere iPhones, iPads en andere telefoons vanaf €11,95. Meer informatie kun je hier terugvinden.

Speciaal voor deze actie kun je alvast een iPhone 5 case bestellen met 10% korting, gebruik hiervoor de actiecode: APPLETIPS10%
De code is geldig tot 04/11/12 en is alleen te gebruiken als je een iPhone 5 case besteld.

Mocht je ons case ontwerp leuk vinden kun je de afbeelding terugvinden in onze iCandy sectie, gebruik hiervoor de 'iPhone versie'.

In samenwerking met YourSurprise.com mogen wij maar liefst 5 cases weggeven, uiteraard bepaal jij zelf hoe jou gewonnen case eruit zal zien. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken om deel te nemen. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van YourSurprise. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Deze actie is gesloten
De winnaars hebben een persoonlijk bericht ontvangen.Reacties


 • Matthijs

  21 oktober 2012 om 10:30

  Als ik op “iCandy sectie” (r. 5 onder afbeelding 3) Krijg ik:
  “Sorry… pagina niet gevonden!
  Gebruik de zoekfunctie om artikelen terug te vinden.”

 • Wesley Fabry

  21 oktober 2012 om 11:10

  @Matthijs bedankt! aangepast..

 • mike

  21 oktober 2012 om 11:34

  Vette actie, we doen weer mee ;-))

 • Matthijs

  21 oktober 2012 om 12:08

  @Wesley Top!

 • Jessy

  22 oktober 2012 om 17:04

  Eindelijk een case die écht dun is!
  Leuke actie!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!