9 augustus 2015

WATCHApple Watch: Oplossing voor een digitale kroon die stroef draait

apple watch edition goud

Soms kan het voorkomen dat de digitale kroon van je Apple Watch niet goed meer werkt, deze lijkt stroever te draaien, hierdoor moet je meer kracht zetten om te kunnen scrollen.

Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar de oplossing is vrij eenvoudig. Apple heeft al eerder dit probleem aangekaart en geef een oplossing in dit supportdocument. Hieronder zetten we de procedure op een rij.

Het klinkt eng en vreemd, maar de enige manier om dit op te lossen is door je Apple Watch schoon te maken onder stromend water. Als eerste moet je natuurlijk je Apple Watch uitschakelen en van de magnetische oplader verwijderen, ook moet je het horlogebandje verwijderen wanneer het om een lederen exemplaar gaat.

Apple Watch schoonmaken

Draai de kraan open en laat een zachte lauwwarme straal lopen, houd de digitale kroon 10 tot 15 seconden onder het stromende water, tijdens deze procedure moet je de digitale kroon een paar keer indrukken en aan draaien. Droog daarna de Apple Watch af met een droge (pluisvrije) doek. Gebruik nooit zeep of andere schoonmaakmiddelen!

Het 'zwakste punt' van de Apple Watch is de speaker en microfoon, houdt deze dus niet rechtstreeks onder het stromende water voor een lange tijd.

De Apple Watch is spatwater en waterbestendig, echter is deze niet waterdicht. Apple zegt dat je hem niet langdurig moet onderdompelen en er kan niet mee gezwommen worden!Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!