23 september 2014

iOS 8Oplossingen voor de meest voorkomende iOS 8 bugs

iOS 8 icon retina ios8Apple test grondig en uitgebreid hun software voor deze beschikbaar komt voor het grote publiek. Tijdens deze testfase komen er verschillende problemen aan het licht en probeert Apple die zo snel mogelijk op te lossen. Maar vaak kleine irritante bugs worden pas zichtbaar wanneer iedereen er gebruik van begint te maken. Op dit moment zijn er een aantal kleine problemen met iOS 8, wij hebben de belangrijkste verwerkt in dit artikel en bij sommige hebben we een oplossing voor het probleem.

Applicaties lopen vast en crashen
Het is je vast al opgevallen dat sommige applicatie niet meer naar behoren of zelfs niet meer werken. Gedurende de testfase van iOS 8 heeft Apple ontwikkelaars meerdere malen gecontacteerd om hun applicaties te updaten naar iOS 8. Vaak gaat de overgang naar een nieuwe iOS vlekkeloos, maar sommige applicatie kampen met problemen. Ontwikkelaars moeten hun app testen onder iOS 8 beta en voor de lancering van een nieuwe iOS uploaden naar de App store. Helaas is dit voor verschillende applicaties nog niet gebeurd en kampen deze nu met problemen. In dit geval ligt het probleem dus niet bij Apple, maar de ontwikkelaars. Het is te hopen dat deze snel de problemen oplossen voor de verschillende iOS gebruikers.

Update voor WhatsApp gebruikers: Kun je geen gesprekken meer openen omdat deze vastlopen? Verwijder alle gesprekken door met één vinger naar links te vegen over het 'gesprek' in het overzicht en kies voor 'verwijder alle' bovenin het venster. Herstart de app en je kunt weer naar hartelust berichten versturen naar alle contactpersonen.

Wi-Fi problemen
Valt regelmatig je verbinding weg of kun je helemaal geen verbinding meer maken met je draadloze netwerk dan kan het zijn dat iOS 8 voor problemen zorgt. Dit is vooral het geval bij de iPad mini en de iPhone 4s, gelukkig is het vrij eenvoudig op te lossen. Navigeer naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Stel opnieuw in ▸ Herstel netwerkinstellingen. Maak hierna opnieuw verbinding met het Wi-fi netwerk en het probleem zou opgelost moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn dien je de locatievoorziening voor Wi-Fi uit te schakelen. Dit kun je doen via: Instellingen ▸ Privacy ▸ Locatievoorzieningen ▸ Systeem ▸ WiFi-netwerken.

wifi-problemen

Alternatief toetsenborden werken niet meer
Een aantal iOS 8 gebruikers melden dat de alternatieve toetsenborden ineens verdwijnen. Zorg ten eerste dat je het alternatieve toetsenbord volledige toegang geeft zoals hierboven staat omschreven. Mocht deze toch nog verdwijnen dan heeft dit te maken met de optie ‘Begeleide toegang’, deze dien je voorlopig uit te schakelen. Dit kun je doen via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Toegankelijkheid ▸ Schakel ‘Begeleide toegang’ uit. Stond deze uit, zet hem dan eerst aan en vervolgens weer uit. Mocht dit niet helpen is het aan te raden de originele toetsenborden te gebruiken tot Apple dit probleem oplost.

Bestanden uploaden in Safari
Ook Safari vertoont een klein en misschien wel vervelend probleem. Zo is het niet meer mogelijk bestanden zoals foto’s en video’s te uploaden naar webpagina’s. Dat is erg vervelend als je deze optie toepast voor bijvoorbeeld je eigen website. Voor dit probleem is helaas geen oplossing en moet je even wachten tot Apple dit verhelpt in een nieuwe update.

Camera roteren en openen vanuit het toegangsscherm
Het kan voorkomen dat de camera applicatie vastloopt wanneer je deze opent vanuit het toegangsscherm. De enige oplossing hiervoor is de camera applicatie zelf op te starten vanuit het beginscherm. Daarnaast klagen sommige iOS 8 gebruikers dat de rotatie binnen de camera app niet goed werkt. Soms is de app in liggende weergave geactiveerd terwijl de iPhone of iPad recht wordt gehouden. Je dient dan de camera applicatie volledig af te sluiten en weer opnieuw op te starten tot de oriëntatie klopt.

camera-problemen

Verstuur als tekstbericht
In iOS 8 is het niet meer mogelijk om een iMessage te versturen als tekstbericht, tenminste als je een iPhone 5s hebt. We hebben meerdere malen deze bug te horen gekregen van onze lezers. Opvallend is dat andere iPhone gebruikers deze optie wel nog hebben, kortom het lijkt een iPhone 5s gerelateerd probleem en zal waarschijnlijk worden opgelost in de volgende software-update.

Batterij snel leeg
Het snel leeglopen van de batterij is een jaarlijks terugkomend probleem bij iOS-updates, hier is vrij weinig aan te doen en komt vaak omdat er achterliggende rommel van de vorige update achterblijft. Het is daarom ook beter iOS-updates uit te voeren via iTunes in plaats van over-the-air. Wat je zou kunnen doen is de batterij opnieuw kalibreren, hoe lees je terug in deze tip op appletips. Mocht dit niet helpen is het aan te raden je iPhone te herstellen, hoe lees je hieronder terug.

iPhone, iPad en iPod Touch herstellen
Mocht je iDevice onverhoopt toch nog veel problemen vertonen dan is het aan te raden om je iDevice te herstellen. Maak eerst een back-up via iCloid of iTunes. Sluit hierna je iDevice met behulp van de USB-kabel aan op je Mac of PC. Open vervolgens iTunes, navigeer naar je iDevice en klik op 'Overzicht'. Klik vervolgens op 'Herstel' om je iDevice te herstellen en de software opnieuw te installeren, hierna kun je een back-up terugzetten.

iPhone herstellen

Filmrol verdwenen en apps werken niet met Gezondheid
Dat applicaties niet werken met de Gezondheid applicatie is normaal, Apple heeft vlak voor de lancering bekend gemaakt dat er een bug in Healthkit zit waardoor app ontwikkelaars hun applicatie niet kunnen optimaliseren voor de Gezondheid applicatie. Dit probleem zal opgelost worden in de volgende software-update.

Veel iOS 8 gebruikers klagen ook over het opeens verdwijnen van hun filmrol. Deze is niet weg, maar aangepast naar 'Onlangs toegevoegd'. In iOS 8 maakt de Foto applicatie gebruik van iCloud en worden alle foto’s automatisch (indien gewenst) geupload naar iCloud en zijn ze beschikbaar op al je Appel apparaten. Hierdoor is 'Mijn fotostream' en 'Filmrol' samengevoegd tot 'Onlangs toegevoegd'.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Koos

  23 september 2014 om 12:24

  Heb sinds IOS8 problemen met de homeknop, deze reageert slecht en als ik een app wil suite dan kom ik telkens in het overzicht van geopende apps terecht en kom ik niet terecht op het homescreen.

 • Tanya

  23 september 2014 om 14:30

  Ik heb geen update uitgevoerd, wilde Rabobank mobiel bankieren, kon er niet in en opeens werkt iphone niet meer. Zit vast in whatsapp, kan er niet uit, homeknop doet niets meer. Pas Rabo niet meer gekoppeld. Hoe kan het dat er automatisch een update wordt uitgevoerd?

 • Peter

  23 september 2014 om 15:34

  Door het verdwijnen van de Filmrol kan Whatsapp ook niet meer bij oudere foto’s op je iPhone. Deze ziet enkel nog de map Onlangs toegevoegd.
  Erg irritant!

 • Frank

  23 september 2014 om 17:21

  Kan geen copie maken van uit mijn herinneringen en notie’s zodra ik daar op een regel druk komt plak te voorschijn i.p.v. Kopiëren dit is op al mijn ipad’s

 • Joost

  23 september 2014 om 18:47

  Ik heb hetzelfde probleem als Koos.
  Ook probleem met ‘Herinneringen IOS8’, daar kan ik niet makkelijk meer ‘snooze-n’. Svp terug laten keren!

 • Josje

  23 september 2014 om 19:18

  Help mijn ipad werkt niet meer! De ipad is tijdens de ios 8 update vastgelopen. Met een harde reset geprobeerd weer contact te krijgen. Vervolgens geeft hij aan dat ik een herstel procedure moet starten via ITunes, helaas werkt ook dit niet. ITunes geeft aan dat er een onbekende fout is opgetreden. Iemand enig idee wat ik moet doen?

  P.s. Geen back-up gemaakt, ga er maar vast vanuit dat ik alles kwijt ben :(

 • Gerrit Imbos

  23 september 2014 om 22:38

  Na installatie van iOS 8.0 werkt iTunes slecht via Muziek en Video. Op IOS 7.1.2 werkte dit vlekkeloos. Album plaatjes worden niet meer zichtbaar. In Video wil geen enkele video meer met volledig beeld opstarten… Ook de startplaatjes niet meer zichtbaarIk was juist erg tevreden dat het e.e.a in de vorige software versie goed werkte. Combinatie met iPad 3 wifi (16G) spreek ik hier over. Mijn desktop waar ik de iTunes data op heb staan is via utp 1G verbonden met de router. Positief ben ik over de groter getoonde albumplaatjes (als ze er soms wel staan) de geluidskwaliteit op mijn ATV 3 was juist erg verbeterd met 7.1.2 moet ik terug naar deze software? Wilt u meer weten mail even…

 • Gerrit Imbos

  23 september 2014 om 22:40

  Nog even dit, kan het ook nog zo zijn dat de geluidskwaliteit is verbeterd door de update van iTunes?

 • Gerrit Imbos

  23 september 2014 om 22:49

  Ook wordt ik regelmatig uit de apps Muziek en Video geworpen.. Het delen met de Desktop wordt dan verbroken en moet ik opnieuw delen…

  Sorry meerdere berichtjes gestuurd, zet alles maar even bijelkaar….

  Succes met de problemen…

 • Ali

  23 september 2014 om 23:30

  Ik heb iOS 8 ge-update om mijn iPhone 4s mijn gsm gaat heel traag home button reageert soms niet ik ben ontevreden van iOS 8 als het niet verbeterd ga ik andere merk gsm kopen en geen iPhone niet meer !!!

 • Estrella

  23 september 2014 om 23:49

  Handig, maar helaas geen enkele oplossing voor de lijst problemen die ik tegenkom op mijn iPhone 5S met iOS8. Zelfs na een reset naar fabrieksinstellingen en handmatig alle apps en instellingen weer terug zetten (dus geen back-up) blijven deze bestaan. Onder meer notificaties die vastgevroren lijken te zijn aan het scherm waardoor de onderliggende app niet te activeren is en een drietal problemen met de door mij veelvuldig gebruikte zoomfunctie.

 • Maarten

  24 september 2014 om 0:25

  “Bestanden uploaden in Safari
  Ook Safari vertoont een klein en misschien wel vervelend probleem. Zo is het niet meer mogelijk bestanden zoals foto’s en video’s te uploaden…….”
  Dit is geen safari probleem, ook in andere browsers is dit niet meer mogelijk in ios8

 • Danny

  24 september 2014 om 9:27

  Leeslijst Safari kan niet meer offline !

 • Danny

  24 september 2014 om 9:45

  jullie suggestie: Herstel netwerkinstellingen
  zou dit een oplossing kunnen zijn voor het niet offline kunnen lezen van de Safari-leeslijst?
  Wat ben ik dan kwijt als het terug naar de oorspronkelijke netwerkinstellingen ga?

 • Xander

  24 september 2014 om 11:12

  Whatsapp doet niks meer in ios 8 en updaten van bepaalde apps wil ook niet meer.

 • steven

  24 september 2014 om 13:13

  Safari werkt bij mij helemaal niet meer. Sluit af wanneer ik het webadres intoets. Hebben hier meer mensen last van?

 • steven

  24 september 2014 om 13:13

  Safari werkt bij mij helemaal niet meer. Sluit af wanneer ik het webadres intoets. Hebben hier meer mensen last van?

 • Geert

  24 september 2014 om 13:28

  Sinds de IOS8 update gedaan te hebben ondervindt ik problemen met de diverse radio apps zoals die van NederlandFM en die van NPO3 ,
  vroeger kon je dan luisteren terwijl het scherm van de ipad uit was,
  echter is het nu zo dat zodra het scherm uit gaat , het geluid ook in één keer weg is.

  Dit is best wel vervelend, gaat om een ipad Air , ben benieuwd of meer mensen dit ondervinden.

 • Sander

  24 september 2014 om 15:22

  Hierbij mijn lijstje met problemen;
  iPhone 4S…

  Hier nog niet gezien:
  – connectiviteit met (Ford) carkit werkt niet meer
  [= foutmelding bluetoothverbinding, verlies van de verbinding, telefoonverbinding blijft wel open, maar via telefoonmicrofoon niet kunnen communiceren. Bij herstel bluetoothverbinding wordt er bij mijn apparaten een extra apparaat toegevoegd (dubbeling) hierdoor werkt het sowieso niet meer… na verwijderen en opnieuw koppelen, opnieuw zelfde probleem, kortom vicieuze cirkel]
  Komt iemand dit bekend voor? Of heeft dit mogelijk met combo Ford te maken?

  Al eerder gezien
  – wifi/netwerk problemen, oplossing van hier gebruikt, dit werkt. Vraag, kan na reset de locatievoorzieningen weer aangezet worden ivm autodetectie wifi netwerk?
  – home button werkt niet goed
  – apps laden langzamer, meer tijd ertussen / langer grijs scherm
  – batterij sneller leeg

 • Rob

  24 september 2014 om 17:15

  updaten van een aantal apps in niet meer mogelijk in iOS 8.

 • Jamie

  24 september 2014 om 17:55

  Ik heb iOS8 gedownload sinds vier dagen en sinds gisterenavond doet mijn camera het niet meer wel m’n flashlight maar niet m’n voor camera of achter camera gek genoeg doen m’n beide camera’s het wel op Facetime maar veder maakt niet uit met welke app dan ook als ik een foto wil malenden ik zwart beeld.

 • Vnnb ☺

  24 september 2014 om 23:45

  (Ik heb een 4S) Als je terug gaat naar het beginscherm en je drukt dubbel op de home button dan ontstaan er cirkeltjes boven het beginscherm (het beginscherm is dan klein) Hoe krijg ik die cirkeltjes weg…? In IOS 7 kon je dat naar boven wegvegen

 • Schaap

  25 september 2014 om 10:02

  Ik wil iOS 7 terug. Nu

 • DINA JOSINA WEEDA-ZIJLMANS

  25 september 2014 om 11:37

  Jammer genoeg heb ik IOS-8 op mijn I-pad geïnstalleerd, maar ik ga hem weigeren op mijn I-Phone, ergerlijk die problemen. Kan alleen via de website op Facebook en het lukt me niet meer een account te krijgen op mijn I- pad. Kan dus alleen maar foto’s sturen via mijn laptop. Gelukkig heb ik al mijn foto’s op een externe schijf staan. Ik ergerde me al dat mijn albums allemaal een andere titel hebben gekregen met de vorige upgrade naar IOS-7. Maar nu is het helemaal een zootje.

 • Astrid

  25 september 2014 om 12:11

  Foto’s uploaden nergens meer mogelijk! Heel vervelend.
  Batterij loopt erg snel leeg.
  iPad keert uit zichzelf terug naar bureaublad/begin en vooral hoogst irritant wanneer je net een verhaal hebt getypt en je dus steeds weer opnieuw kunt beginnen.
  Geen vooruitgang dus….

 • Nico

  25 september 2014 om 15:01

  @Sander: ik heb dezelfde problemen met mn Ford carkit. Heb alles al verwijderd en vervolgens de connectie opnieuw aangemaakt. Maar tot op heden geen succes

 • Sylvia

  25 september 2014 om 15:15

  ios8 heeft filmrol en foto stream echt niet samengevoegd !! 400 foto’s uit Fotostream foetsie. Had k die update maar nooit gedaan

 • Sylvia

  25 september 2014 om 15:15

  ios8 heeft filmrol en foto stream echt niet samengevoegd !! 400 foto’s uit Fotostream foetsie. Had k die update maar nooit gedaan

 • Jorrie

  25 september 2014 om 15:28

  Bij mij doet de WiFi het niet, kan de apps niet updaten.
  Spotify doet het niet meer. Nog langer dit gezeik, dan wordt het Samsung!!!!!!!!
  Kut update

 • Jos

  25 september 2014 om 15:28

  Whatsapp bij ios 8 loopt vast bij opstarten, scherm reageert niet op aanraken (iphone4s). Kan zelfs niet de app verwijderen op hoofdscherm, kruisjes blijven knipperen en home knop reageert dan niet meer. Verschillende pogingen om toestel uit te zetten. ( lukt uiteindelijk wel, maar ………pfffffffffff)

 • rob

  25 september 2014 om 15:51

  Als ik alle problemen lees die IPhone 4S en 5 hebben met IOS8 heb ik waarschijnlijk zeldzaam geluk mat mijn $S 16GB ! Tot op heden geen enkel probleem gehad na de update naar IOS8.

  ook whatsapp en bankieren ABNAMRO werken gewoon prima.

 • Nico

  25 september 2014 om 17:02

  Sinds ik IOS 8.0 heb geïnstalleerd zijn er problemen met het geluid.
  Het is een schoor geluid.
  Hoe kan ik dat oplossen.

 • Emma

  25 september 2014 om 18:33

  Foto’s uploaden lukt ineens niet meer via Facebook.nl, ik heb de app gedownload en dan lukt het ineens wel om foto’s vanuit de filmrol te downloaden!

 • Liz

  25 september 2014 om 19:47

  Als je overdwars foto s maakt slaat hij ze ook overdwars op. Als je die dan naar iemand toe app t of emailt krijgt die persoon ze over verkeerd binnen. Op de computer geeft hij ze dan wel horizontaal weer maar zodra je die geüploade foto s bijv op marktplaats zet staan ze weer kwartslag gedraaid erop. Word er gek van.

 • Loes

  25 september 2014 om 20:47

  Ineens kan ik niet geen foto,s uploaden e/o maken met de ipad als ik op website Marktplaats zit dit is sinds we hem upgedated hebben op IOS 8. Hoe kan ik dit oplossen ? Daarnaast is alles bijzonder traag of loopt vast. Geen verbetering is de IOS 8. Het irriteert me vreselijk en ik hoop op een snelle oplossing !

 • Annet

  25 september 2014 om 22:44

  Hoe verwijder je die totale onzinnige gezondheidsapp. (Als ik in m’n iPhone m’n alcoholadem kan analyseren zou dat leuk zijn).

 • Annet

  25 september 2014 om 22:47

  Met deze update was ik alles kwijt, muziek foto’s enz. iPhone ging weer terug naar bijna fabrieksstad. Alleen de apps en contacten stonden er nog in. Al m’n whatsappgesprekken weg. Heel fijn

 • Tineke

  26 september 2014 om 9:54

  Ik heb problemen met het zichtbaar worden van een mailtje. Normaal is dat je een geluidje hoort als een mail binnenkomt en dat er een nummer verschijnt. Nu moet ik een paar keer in mijn mailbox heen en weer bewegen om een eventueel nieuw mailtje te laten verschijnen. Soms zitten er dan een heleboel mailtjes in die niet automatisch verschijnen.

 • Barbara

  26 september 2014 om 12:25

  Hey allemaal na de update kan nergens meer inloggen op internet bijv ing en andere site waar ik een inlog voor nodig had ! Hij geeft steeds aan dat ik het fout invoer maar het zijn echt de kloppende gegevens kan iemand mij helpen ??

 • hermina

  26 september 2014 om 20:35

  batterij loopt snel leeg, zelfs als i-pad standby is
  safari is traag en reageert regelmatig niet
  taakbalkverandering in safari erg onprettig

 • Robbert

  26 september 2014 om 21:49

  Ik heb regelmatig startproblemen, als ik mijn iPad aan doe krijg ik geen verbinding dit is gebeurd nadat ik de update IOS 8 heb gedaan. Na het aan en uitzetten lukt het wel, ik heb voor de updat er nooit last van gehad.

 • Ed

  26 september 2014 om 22:52

  Ook ik heb problemen met mijn ipad4 na download van ios8
  Heb via itunes ios 7 terug gezet maar moest daarvoor wel de firewall uitzetten op laptop met itunes.
  Maar nu weer problemen met muziek en foto,s synchroniseren.
  Verschrikkelijk lastig!

 • Hilbrand

  27 september 2014 om 0:18

  Ik heb op mijn ipad de update uitgevoerd, vandaag loopt mijn mail vast bij het versturen van een bericht…. Kan ik de mail helemaal niet meer openen
  Radeloos, wat moet ik doen??

 • Ad bouwens

  27 september 2014 om 0:39

  Mijn ” download free music app” speelt geen muziek meer af op ios8. Hebben daar meer mensen last van.

 • Ad bouwens

  27 september 2014 om 0:39

  Mijn ” download free music app” speelt geen muziek meer af op ios8. Hebben daar meer mensen last van.

 • Wiebe Nijdam

  27 september 2014 om 8:44

  Als ik mijn iPad even in de stand-by laat liggen, kan hij geen verbinding meer maken met de server. Wel een goede wifi verbinding. Na opnieuw opstarten is alles weer goed. Maar elke keer opnieuw opstarten is vervelend. Ik pak hem zo vaak even. Ik ben (was) gek met mijn iPad, maar zo wil ik hem niet. Word ik op kosten gejaagd, want dan stap ik over naar een mooie Samsung o.id.Jammer,

 • Wiebe Nijdam

  27 september 2014 om 8:46

  De verbindingsproblemen zijn ontstaan na update naar ios8

 • Lieke de jong

  27 september 2014 om 9:55

  Ik heb een iphone 5s en sinds een paar dagen heb ik het probleem dat hij helemaal geen filmpjes meer afspeelt. Niet op youtube, facebook en safari echt super irritant er staat dan zon rondje in het filmpje dat moet laden maar ik heb een keer een half uur gewacht en toen deed hij het nog niet. Hoe zou ik dit probleem kunnen verhelpen?

 • Lieke de jong

  27 september 2014 om 9:58

  Ik vind die toegevoegde gezondheidsapp en die andere 3 ook erg jammer.

 • Albert c

  27 september 2014 om 20:57

  Safari stop direct zodra een www wilt invoeren, herstel uitgevoerd. Niet gelukt…..en nu??????

 • Jan

  28 september 2014 om 9:04

  Ik heb nu net de nieuwe update geinstalleerd 8.0.2, en nog steeds een irritant probleem, als ik safari open, en in de google search balk iets wil typen, verdwijnt na de eerste letter het toetsenbord, en dan moet je opnieuw de balk aantikken, en dan komt het toetsenbord weer tevoorschijn, daar had ik bij de vorige ios geen hinder van.

 • Ellis

  28 september 2014 om 14:07

  Ik ontvang geen geluid meer bij inkomende telefoontjes en ook niet als iemand mij een whatsapp stuurt. Nog steeds geen geluid na update iOS 8.02.

 • Floris

  28 september 2014 om 16:30

  Mobiel netwerk functioneert niet meer met ios 8 ik heb ziggo mobiel netwerk

 • Karin

  28 september 2014 om 17:09

  Had ik maar nooit mijn Ipad 2 naar IOS 8 laten upgraden.
  Wat een ramp.
  Zelfs met 8.0.2. geen enkele verbetering.
  WAT TE DOEN?? Terugzetten naar 7.1.2. kan ook al niet!!

 • Elmas tursun

  28 september 2014 om 20:23

  Ik heb ipas mini. Na update van ios 8.02 als ik 2 x op de knop druk is er bovenaan een cirkel met een naam erin.
  Het is niet mijn naam ! Ik vind het ieritant.
  Oplossing aub!

 • Anja van Waard

  28 september 2014 om 20:33

  Ik kan sinds ios8 het geluid niet meer zachtzetten als ik ern filmpje bekijk op facebook of youtube. Wat kan ik doen?

 • Robin

  29 september 2014 om 10:33

  @Nico @Sander Exact hetzelfde probleem met Opel.

 • Wilco

  29 september 2014 om 10:40

  Heb mijn IPad 2 helaas geupdate en kan nu niet meer terug omdat Apple de ‘Signing’ van Ios 7.1.2 eraf heeft gehaald.
  Is er een tool waarmee je toch nog ios 7 kan terug zetten?

 • Peter

  29 september 2014 om 12:05

  Sinds installatie 8.0.2 enkele dagen geleden werkt m’n IPad 2 trager ( Safari) dan vroeger. Wat kan ik doen of is dit eigen aan de update ??

 • P.J. Greiner

  29 september 2014 om 13:17

  Sinds de laatste update werkt het toetsenbord van de iBooks app zeer traag
  dus ik wacht op een update van deze app.

 • Remy

  29 september 2014 om 14:28

  Hallo, ik heb het zelfde probleem als Ad. De “free music download” app speelt niets meer af. Kan wel nummers downloaden en nummers “door zappen” maar het knopje play doet niets waardoor ik dus niets meer kan afspelen. Heb er inmiddels een jaar aan gedownloade nummers is staan, dus hoop dat deze applicatie het gauw weer gaat doen.

  Ps: heeft iemand dit kunnen oplossen, dan hoor ik dit graag!

 • Katrien

  29 september 2014 om 21:12

  Update 8.0.2 gedaan op de I-Phone van mijn zoon en die is dus ALLES kwijt ! ! ! Contacten, maar ook al zijn muziek en foto’s ! ! ! Dankjewel Apple ! ! !

 • Robert

  29 september 2014 om 22:33

  Onze iPad voorzien van IOS 8.02. Na het updaten scrolt het apparaat schokkerig en werkt Safari traag. Mijn iPhone laat ik op IOS 7 staan, en dit zal vast conflicten geven in clouds. Ik vraag me af wie dan de beta versies hebben getest, en welke feed-back ze hebben gegeven. Misschien dachten ze: “wij ellende, dan jullie ook”

 • Eddie

  29 september 2014 om 23:32

  Drama dat ios8 mijn beleggingsprogramma werkt niet meer en nig veel meer niet. Ik heb nu een ipad maar wat ik er mee wil doen, lukt niet meer… Waarom apple? En waarom kunnen wij niet terug naar ios7?
  Wie grijpt er in? Apple?? Mensen kijk uit met updates in het vervolg… Laat je niet gek maken……

 • Fokko van der Molen

  30 september 2014 om 7:16

  Ik heb ipad3. Net ios8.0.2 update gedaan. Mijn agena (standaard ios) werkt niet meer goed: sluit direct weer na opening.

 • Rene

  30 september 2014 om 7:48

  Ik heb ook problemen dat safari traag werkt op mijn iPad air. Wanneer je naar beneden scrollt eerst wit beeld en daarna volgt de pagina pas. Dit ligt niet aan mijn internet (100Mb glasvezel).
  Wanneer in mijn iPad reset met de home en aan uit-knop dan gaat het weer even goed.

 • Ruud Walrave

  30 september 2014 om 11:40

  Hallo, nadat ik iOS8 heb geïnstalleerd op mijn iphone en ipad vult hij bij websites waar ik meerdere accounts heb alleen het laatst gebruikte inlognaam en wachtwoord in.

  Ook op de imac heeft na de upgrade van Safari een vervelende verandering deze geeft in een blanco inlog scherm niet alle accounts weer als voorstel maar slechts 3 of je moet de begin letter van je account die wilt openen invullen dan komt hij met een voorstel.
  Is hier een oplossing voor ?

  Mvg. Ruud Walrave

 • Landewers

  30 september 2014 om 16:24

  Mijn iPhone 6, ios 8.0.2 werkt niet meer met m’n carkit :(
  De 4s IOS6 en 5 iOS 8.0.0 hadden geen probleem.
  Iemand een goede tip?

 • Christel Gommers

  30 september 2014 om 21:25

  Kan geen foto’s meer uploaden die al een tijd op mijn iphone 5 staan naar facebook, enkel de onlangs toegevoegde. Wat ik heel jammer vind. dit is zeker geen verbetering op gebied van filmrol!!!!

 • Esther

  30 september 2014 om 22:53

  Mooie update, maar teveel bugs (ook met 8.0.2):
  -notificaties blijven soms langdurig boven in scherm staan en kunnen niet weggeveegd worden
  -soms is een website op safari niet meer aan te klikken, pas na wat scrollen lukt het.
  -ook bij youtube lukt het niet meer altijd om play/pauze aan te tikken. Net of het touch screen niet meer goed reageert.
  -foto’s die je maakt, komen niet meer schermvullend op je iphone. Aan weerszijden nu zwarte balken. Terwijl je graag het volledige beeldscherm wilt gebruiken voor foto’s. Voor video’s is het echter wel schermvullend.
  Ik hoop dat Apple snel een update maakt waar dit allemaal is verdwenenl

 • Nordin

  1 oktober 2014 om 1:43

  IPHONE 4S PROBLEMEN

  * HOMEBUTTON WERKT NAUWELIJKS
  * APPLICATIES SPRINGEN VANZELF WEG
  * TELEFOON ZEER TRAAG, MET ALLES!
  * WHATSAPP GESPREKKEN SPRINGEN WEG!

  APPLE DOE HIER WAT AAN BEN DIT SPUUGZAT!!!!!

  OPLICHTERS!!!!!!

 • Boukje

  1 oktober 2014 om 10:07

  Na de installatie van IOS8.0.2 werkt de Twitter App niet meer!!!
  De App blijft maar inladen op mij IPhone 4S. Balen!!!!

 • Toosje

  1 oktober 2014 om 10:35

  Sinds ios8 en oon na de laatste update 8.0.2 stopt de audio stream na 20 min en werkt daarna niet of nauwelijks. Hoe vervelend is dat grrrrrr

 • Pieter

  1 oktober 2014 om 11:49

  Wie kan me helpen?

  Ik heb een iPhone 5S en iPad 2. Beide geupdate naar 8.0.2.. Op de iPhone zijn de foto’s die oorspronkelijk op fotostream stonden niet meer zichtbaar, op de iPad wel. Bij ‘Algemeen’ ‘Info’ staat wel dat er nog ca. 1.000 foto’s op mijn telefoon zouden moeten staan, maar zijn nergens te vinden.

  Op verschillende forums gekeken, ik snap dat fotostream is samengevoegd in de nieuwe iOS en alle opties staan (ongewijzigd) aangevinkt m.b.t. Mijn fotostream.

  Bij de iPad exact dezelfde instellingen als op de iPhone. Op beide devices niks veranderd in de instellingen sinds de update.

 • Lity Ten Holter

  1 oktober 2014 om 20:27

  Sinds ios8 starten apps héél traag op of vallen gewoon na een aantal seconde uit. Bevriest het scherm regelmatig. Soms met seipen van de ene naar andere pagina blijft hij halverwege 2 paginas stilstaan.
  Moet regelmatig resetten om mijn iphone 4s weer behoorlijk te laten werken.
  Baal als een stekker. Hadden ze me maar van te voren gewaarschuwd. Ben niet blij meer met mijn iphone. Hoop dat Apple iets hieraan gaat doen .

 • S.van Barreveld

  1 oktober 2014 om 22:31

  Met regelmaat wordt er om ID wachtwoord gevraagd,wat vervolgens als onjuist blijkt te zijn! Meerdere malen opnieuw wachtwoord aan moeten maken.

  Camera, is te gebruiken als de tst aan/uit gezet wordt! Dus helaas,ook bij mij “frozen screen”
  De rest is al door andere meerdere keren benoemd.

  Zou graag de optie willen voor de oude versie,indien mogelijk.

  De “apps” die je dmv updates krijgt, zou ik er ook af willen hebben,wellicht handig om de gebruiker de mogelijkheid te geven om deze apps te verwijderen,als gewenst!

 • Mariella

  2 oktober 2014 om 7:53

  Ik heb op mijn iphone 6 veel problemen met ios8. Tenminste ik neem aan dat het daaraan ligt. Een paar voorbeelden: het scherm kantelt af en toe spontaan en blijft dan gekanteld staan, ook al zit het niet op slot. Het scherm schuift af en toe naar beneden. Het probleem met het id wat ik hierboven zag ben ik ook al tegengekomen op mijn ipad. MOest vervolgens een nieuw wachtwoord instellen en kon dat daarna bij al mijn apparaten weer gaan doen. Icloud is niet bereikbaar en synchroniseert ook niet tussen ipad, iphone en macs, voor geen enkele app overigens. Bij gebruik van een toetsenbord bij de ipad werkt af en te het touchscreen niet meer wat erg lastig is omdat je wel bij een zoekmachine een website via het touchsreen moet aantikken. In de app procam en dat kan uiteraard ook aan de app liggen krijg ik geen beeld. Ik kan wel een foto maken maar weet niet wat ik precies op de foto zet. En ga zo maar door. Veel bugs en ontzettend onhandig dat het allemaal niet goed getest is kennelijk.

 • Helma

  2 oktober 2014 om 16:12

  Ook ik heb hetzelfde probleem als Koos (1e melding)… De af te sluiten app komt steeds terug of ik beland in het overzicht geopende apps.

 • Bizzy

  2 oktober 2014 om 19:27

  iPad mini na aanzetten of vanuit de standby: Schuif om te ONTGRENDELEN WERKT NIET MEER!!!!! Kan de iPad dus niet gebruiken……..!!!

 • HereIsTom

  2 oktober 2014 om 23:12

  Ik hoop dat Apple nu snel met een goede update komt, want iOS 8.0.2 geeft ook veel problemen.
  De iPad is traag geworden en zelfs hun eigen App Safari werkt niet meer goed.
  Tot nu toe nooit problemen gehad met Apple, maar dit is wel de slechtste update!

 • Rieke

  3 oktober 2014 om 9:14

  Net iOS 8.0.2 gedownload en het kantelbaar scherm op mijn iPad kantelt niet meer….. Balen

 • Astrid

  3 oktober 2014 om 13:07

  Kan sinds IOS 8.0.2 nog wel bellen maar alleen als ik de telefoon op luidspreker zet. Berichtencentrum is verdwenen en apps sluiten spontaan. OOOOOOOO ben dr zooooo flauw van. heeft iemand een oplossing???!!!

 • Willy

  3 oktober 2014 om 18:11

  Mijn iPad is ook veel trager en schokkerig geworden. De trefwoordenlijst valt regelmatig uit. Dan moet ik iPad helemaal uitdoen en weer opstarten. Dan werkt de lijst weer paar uur. Het toevoegen van nieuwe trefwoorden of het verwijderen ervan heeft geen effect.

 • Jp

  4 oktober 2014 om 14:34

  Spijt van het updaten. Traag als de kolere, digi krant downloaden lukt niet, buttons vriezen vast et cetera. Waardeloos!

 • Daniël

  4 oktober 2014 om 17:18

  Opzich klinkt het samenvoegen van de filmrol en Fotostream logisch, hoef je nog maar 1 “database” bij te houden. Maar ze hadden het wel even beter mogen aankondigen…

 • Neo

  5 oktober 2014 om 8:36

  Ik heb ios8 op de ipad gezet en wat een SPIJT heb ik hiervan. Ik heb nog nooit zo’n rotzooi meegemaakt. De safari browser werkt veel te langzaam en hangt zich regelmatig op. Het auto aanvullen van woorden in de afkortingen lijst hangt mijn browser op omdat safari niet meer instaat is om onderscheidt te maken tussen afkortingen als

  wb (welcome back) en wbmf (welcome back my friend).

  In lange pagina’s als je omhoog en omlaag scrolt geven eerst een wit scherm om vervolgens de content weer te geven.

  De tabs van open websites zijn nu anders georganiseerd. Ik will de oude methode terug met de dropdown. Nu zit alles op de tab regel in kleine vakjes en moet je swippen.

  Ik heb nog nooit zo’n bagger meegemaakt.

  De chrome browser en de puffy browser werken prima. Maar Safari !! Apple schaam je diep om zulke rotzooi op de markt los te laten !!!

 • Neo

  5 oktober 2014 om 8:39

  Ik was van plan een Iphone 6 plus te kopen maar dat gaat niet meer gebeuren. En als apple die rotzooi van IOS8 niet snel oplost stap ik over naar een Nexus tablet en telefoon en is apple verleden tijd voor mij. Ik ben ontzettend boos over wat ze hier hebben afgeleverd,

 • Hans

  5 oktober 2014 om 8:56

  waarom kan je met je ipad geen foto’s meer op facebook plaatsen die je met je iphone hebt gemaakt?

 • Eric

  5 oktober 2014 om 10:09

  @neo koop je toch lekker een nexus, die is verre van bug vrij

 • stijn

  5 oktober 2014 om 14:08

  ik heb een ipad 2 en die is tijdens de update vastgelopen, laat een rood itunes icoon zien en de stekker van de lader. ook met de lader erin doet hij niks

 • Wil

  5 oktober 2014 om 23:01

  Krijg mails maar kan ze niet versturen of beantworden ook op me iphone 4 niet erg lastig na update 8 en ook kan me resever iclood niet terug zetten grgrg

 • Eunice

  6 oktober 2014 om 11:17

  Hans, een foto die met je iphone gemaakt is, komt in de Onlangs toegevoegd map, of je moet de icloud of icloud drive uit hebben staan, als je op de foto klikt kan je links onder op dat vierkantje met pijltje klikken, waarna je verschillende mogelijkheden krijgt om je foto te uploaden waaronder ook facebook, je kan nu zelfs een map kiezen waar de foto in moet, je meerdere foto’s selecteren. En ook nog een tekst toevoegen. Dit kon eerst allemaal niet, ik ben er heel blij mee hoe het in de nieuwe IOS gaat. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Ik heb trouwens de Ipad met het Retina scherm en heb weinig problemen met de nieuwe software, wel heel af en toe dat de Home knop blijft hangen. En een probleem dat als ik één letter in de Google zoekbalk typ mijn toetsenbord verdwijnt en dat er dan een woord of zin in komt die ik niet wil, misschien dat iemand anders daar een plossing voor weet.

  Ik heb ook nog de tip dat als je de foto’s die via je iphone in de onlangs toegevoed map op je ipad komen wil bewaren, en op de iphone wil weggooien, je ze na eerst te selecteren ook via dat viekantje met pijlte moet bewaren, dan blijven ze gewoon op je ipad, net zoals voorheen dat je ze uit je photostream naar je fotorol moest sturen.

 • Tineke

  7 oktober 2014 om 1:53

  Ook mijn Ipad loopt na de laatste update steeds vast. Safari werkt slecht,
  maar ook andere apps geven problemen. Eveneens schokkende beelden en
  gruwelijk traag.

 • Maria

  7 oktober 2014 om 12:12

  De Free Video Pro app werkt niet meer sinds ik IOS 8 én IOS 8.0.2 heb geinstalleerd. Ik wil IOS 7 terug. NU!!! Dit is onacceptabel – heb net een 5c gekocht en inmiddels heel veel spijt hiervan. Had ik nou maar een Samsung gekocht!

 • James

  7 oktober 2014 om 15:32

  Ik heb sinds gisteren een Apple TV maar daarmee ook een probleem, alles doet het perfect behalve dat je je bij geen enkele app o.a. Netflix en YouTube, kan inloggen, super frustrerend en alles al geprobeerd ….denk ik. Weet iemand daar misschien raad mee?

 • Nico Dekker

  7 oktober 2014 om 21:47

  Ik kan niet meer inloggen op marktplaats na die update
  8,02

 • Pol

  10 oktober 2014 om 8:10

  Ik ben trucker en luister naar de radio door hem te streamen op iPhone of iPad
  Sedert ios8 kan dit maar voor 15 minuten
  Daarna valt geluid weg
  En moet je herstarten

 • laura

  10 oktober 2014 om 12:17

  sinds de update IOS 8.0.2. doet de muziek speler op mijn iphone 5C raar. Nummers verdwijnen, dus ik moet steeds weer syncen met itunes om mijn muziek terug te krijgen en bij shuffle stand zie ik de nummers die hij skipt voorbij komen. Soms staat hij dan ook vast en kan ik geen muziek meer spelen.
  Meer mensen met dit probleem?

 • Jeroen

  11 oktober 2014 om 3:02

  Ik heb een iphone5,ipad air en iphone 6 hier
  Allemaal met 8.0.2
  Safari probs in allen,plak probs met ipad,instelling app die vaak spontaan afsluit met iphone 6,npo app doet het heeeeel traag met ipad/iphone 5,wifi probs met iphone6,touchscreen probs met ipad…en veel van alle andere genoemde probs hier op het forum
  Heel triest dat apple zo knullig een update uitbrengt.
  Steve draait zich om in zijn graf denk ik…
  Steve deed zijn naam eer aan met Jobs maar Tim kan vast goed koken :D
  Het perfectionistische tiran-tijdperk bij apple is voorbij en dat moeten wij als consument nu ontgelden !

 • Farl

  11 oktober 2014 om 9:27

  Ik heb ook vaak het probleem dat YouTube filmpjes in Safari niet starten het wieltje van het laden blijft zichtbaar rechtsboven in maar er gebeurt niets irritant.

 • Lala

  11 oktober 2014 om 19:47

  Ik had de ios8 ook gedownload maar is midden in het downloaden opgehouden. Toen ben ik er mee naar de winkel geweest en hebben ze hem opgestuurd. Al mijn foto’s en aps zijn weg! Ik heb een nieuwe ontvangen. Mensen die het niet hebben gedaan doe het niet want het is dikke brol.

 • Andre

  12 oktober 2014 om 8:09

  Vanuit pages /keynote kan ik geen foto’s meer ophalen uit mijn onlangs toegevoegde map?
  Deze map wordt niet gezien in pages / keynote !!
  Helppppppp.

 • Jan-Willem Nijman

  12 oktober 2014 om 10:47

  Heb een plrobleem, ipohone vroeg update ios 8 te doen in mijn telefoon.
  Ermee begonnen staat er op mij telefoon stekker in de telefoon doen en het logo Itunes.Gedaan en nu kan ik niet verder,de telefoon kan niet aan uit.
  wie kan mij vertellen wat te doen??

 • Caroline

  12 oktober 2014 om 11:08

  Ook ik heb na de update naar 8 dat mijn radiostream stopt na een minuut of 20, en ook als ik mijn hoes sluit of als ik een ander venster open.
  Annoying!

 • hans

  12 oktober 2014 om 15:15

  Voor mijn ipad zijn alle wachtwoorden hetzelfde. Maar… om hem te starten werkt hij prima, maar ga ik internetten dan herkent hij dat wachtwoord nu niet meer!! 8.02? Een oplossing is op internet niet te vinden. Ik heb dus geen internet meer en oplossen op de cloud helpt ook niet, want dan heb ik weer dat wachtwoord voor nodig. Help!

 • marian

  13 oktober 2014 om 1:39

  Ook ik heb voor mijn iphone 5 een update voor iOS 8 gedaan en nu werkt mijn internet niet meer, help wat moet in doen

 • Ludo

  13 oktober 2014 om 14:22

  I-Phone 4s met IOS 8.02
  Na opladen accu, aanmelden via cijfercode, en willen lezen van automatisch binnengelopen berichtjes, heb ik ineens enorm grote cijfers en letters, zie een hele toetsenbord cijfer, waardoor er niet naar de andere cijfers is te sliden. Na opnieuw opstarten is er geen verbetering en kan niet meer de cijfercode inbrengen. Geblokkeerd, moet inmiddels een uur wachten voor een nieuwe poging. Wie heeft de oplossing? 17-10-14

 • Anne

  14 oktober 2014 om 0:01

  Na de update (helaas een restore) eerst veel apps gewoon weg. Ergste was de TomTom. Ook niet meer in de backup aanwezig. Is opgelost met veel moeite.
  Nu zie ik de mp3 audioboeken niet meer in Music.
  Als gevolg daarvan (lijkt het) kan de Audible app geen iTunes audioboeken inladen. Nu weet ik even niet meer wat ik er aan ga doen.
  Pfoei, dit gedoe kostte een paar uurtjes.

 • Sandra

  14 oktober 2014 om 10:45

  Wat een ellende na deze update. Allemaal van die irritante kleine dingen die niet,anders of traag werken.
  Een toetsenbord die vaak niet reageert, appjes die zomaar vanzelf sluiten, linken die niet meer ‘clickable’ zijn, slechte wifi zijn zomaar wat zaken waar ik tegen aan loop. Echt spijt van deze update en onbegrijpelijk ook dat ze het zo laten. Heb zoveel mensen gesproken die dezelfde soort klachten hebben.

  Ik mag hopen dat er snel iets aan gedaan wordt!

 • Jessica

  15 oktober 2014 om 14:27

  Nog steeds niet alle bugs eruit, maar het Google probleem in Safari inmiddels opgelost. Elke keer als ik een letter in de zoekbalk van Google invoerde, dan verdween het toetsenbord of werd er automatisch een zoekopdracht ingevuld. Behoorlijk irritant. Ik heb nu bij de zoekinstellingen van Google zelf de optie “Google instant-voorspellingen” uitgezet en daarna geen problemen meer gehad. Mssn dat iemand daar iets aan heeft!

 • Anne

  15 oktober 2014 om 21:28

  I.t.t. eerder bericht: ik zie mijn mp3 audioboeken weer op de iPhone5, de reden dat ze niet waren te zien in Music (tab Audioboeken) en in de Audible app (tab iTunes) was dat de mp3 bestanden niet werden gesynchroniseerd omdat ze een alternatief pad hebben op mijn computer. Waarschijnlijk door de recente iTunes upgrade is het pad weer teruggezet naar standaard. Andere reden kan ik niet verzinnen.
  Audioboeken is dus geen standaard waarde in “Music”

 • Freek

  16 oktober 2014 om 18:41

  Na de updat problemen met Safari. Wanneer ik de eerste letter van een webadres invoer, stopt Safari onmiddellijk. Echt waardeloos.

 • Latifa

  17 oktober 2014 om 11:08

  Nadat ik IOS 8 erop had deed mijn whatsapp het niet meer, fb niet etc etc. Uiteindelijk na veel gedoe IOS 7 er weer op gezet maar problemen zijn niet geheel verholpen. FB sluit nog steeds regelmatig als ik een foto wil zien bijv en mijn camera doet het ook niet meer. Als ik een foto wil maken dan sluit de app zich vanzelf weer. Zeer ontevreden en dit is de eerste en laatste keer dat ik een Iphone heb. Met android deze problemen nooit gehad!!!!

 • Euscalypta

  19 oktober 2014 om 11:07

  Noodkreet: na updaten naar iOS8 zijn vrijwel al mijn PDF’s uit iBooks verdwenen. Ik heb vlak voor het updaten via iTunes een reservekopie gemaakt. Deze heb ik er weer op teruggezet. Ik heb na een zoektocht op internet een aantal keer geprobeerd de iPad te herstellen en de reservekopie er opnieuw op te zetten maar ik schiet er niks mee op.
  Wanneer ik de nieuwe reservekopie er net op heb staan, open ik iBooks en dan zie ik voor een seconde of 5 mijn oude PDF’s staan. Deze verdwijnen dan vanzelf, waarna er zo’n draaiend zonnetje komt. Het eerstvolgende dat ik zie, is een uitnodiging ‘begin met deze geweldige gratis boeken’. Die wil ik niet. Ik wil mijn PDF’s terug! Al mijn studiemateriaal is nu weg.

 • Patrick

  19 oktober 2014 om 12:31

  sinds de ios 8 update werkt mijn carkitt niet meer ,,,weet iemand hoe dit op te lossen is

 • asmira

  20 oktober 2014 om 14:57

  bij de update ios 8 is mijn safari helemaal verdwenen. Bij de tweede update is het niet meer terug te halen. Toestel terug gezet naar fabrieksinstellingen en safari is verdwenen. Ik weet niet of er meer mensen problemen mee hebben. Hoe krijg je safari terug?!

 • Janita

  20 oktober 2014 om 17:27

  Sinds de update naar IOS 8.0 kan ik op mijn i pad air radio 1 app niet meer laten draaien terwijl ik op een ander schemr werk, en ik kan hem ook niet meer met het afsluitklepje laten draaien. Bovendien valt hij steeds na ongeveer een kwartier uit en laat zich niet meer opstarten, met mijn i phone 5 had ik dit eerst ook maar het is beter geworden, nu doet hij het weer zoals voorheen. Wie weet een oplossing voor de i pad.

 • Harm

  20 oktober 2014 om 17:33

  Updates van Facebook e Messenger lukt niet beide blijven rondjes draaien.
  Opeens kreeg ik alle verzonden mailtjes voor mijn neus van bijna tweejaar.
  Safari reageert traag,ons helemaal niet. E-mailen gaat soms wel, soms niet. Een concept e-mail was opeens verdwenen.
  Leuk hoor,als een digibeet bent moet je een Apple kopen. Bedankt Apple voor de narigheid die jullie bij mij hebben veroorzaakt

 • holwerda

  21 oktober 2014 om 16:38

  Mooi dat ik na de update al mijn moeizaam verzamelde muziek kwijt ben.

 • iphonetje6

  22 oktober 2014 om 12:44

  ik heb een vraagje:

  mijn meldingen staan aan voor twitter, maar als ik op mijn voorpagina vn twiitter zit krijg ik geen 1tje bij de envelop als ik een prive bericht binnenkrijg…

  ik mmoet daar telkens gaan kijke of ik een nieuwe bericht of of niet.. is dat normaal? is dat een fout van twitter of iphone?

 • Wim

  22 oktober 2014 om 16:54

  Ik heb op mijn iPad Air het probleem dat met bijvoorbeeld de app ‘berichten’ de invoerregel verborgen blijft achter het toetsenbord en ik derhalve niet meer kan zien wat ik aan het typen ben. Dit geldt ook voor de app Hangouts en is zeer irritant. Af en toe wil het helpen om het scherm een kwartslag te draaien en weer terug te draaien. Wanneer terug gedraaid zie ik dan opeens weer wel de invoerregel. Dit is echter niet altijd een oplossing. Zeer irritante bug kan ik zeggen. Iemand hier ook last van?

 • Hilde

  24 oktober 2014 om 19:33

  Al mijn gekochte kinder apps zoals Nijntje en Bongo hebben geen geluid meer ! Superirritant . Wat moet ik doen ?

 • Sarina

  25 oktober 2014 om 19:52

  Ik heb een iPad mini ik gooi hem nu het liefste zo het raam uit na de iOS update hij update niks meer uit de Appstore. Slaat vast, ik heb zoveel mogelijk apps verwijderd maar helpt niets, geen ene app wil downloaden.
  Ik word er niet goed van wie kan mij helpen? Ik heb al herstel netwerkinstellingen gedaan! Word er radeloos van…. Krijg bijna spijt van Apple zo….

 • Marko

  25 oktober 2014 om 22:34

  Ik ben o zo echt niet blij met deze update naar 8.0. Ook na de update naar 8.1 nog steeds geen verbetering in de problemen die ik met mijn Ipad heb. Zomaar ineens nummers uit de afspeellijst verdwenen….updates van apps die blijven hangen…..kan ook geen nieuwe apps meer downloaden…. Krijg ook zin om de mn Ipad uit het raam te flikkeren en er in ieder geval niet weer iets van Apple voor terug te kopen. Als je overigens hun helpdesk probeert te bellen sta je zo onfatsoenlijk lang in de wachtrij dat je het vanzelf opgeeft.

 • Henriette

  26 oktober 2014 om 8:34

  Sinds de laatste update kan ik met mijn ipad mini niet goed meer zien wat ik heb getypt op facebook omdat het getypte bericht onder of achter het toetsenbord zit. Bovendien is mijn ipad een stuk trager geworden en loopt vaak vast.

 • Martin

  26 oktober 2014 om 8:40

  Na de update van mijn altijd super werkende iPad moet ik 2 minuten wachten tot er een pagina open gaat in safari als het zo door gaat heb ik met kerst een leuke onderzetter voor onder de boom.

 • Esther

  26 oktober 2014 om 10:02

  Sinds dat de iPad is ge-update naar i.os8 worden de meeste apps niet meer geladen, zoals spellen maar ook oaw (email voor school). Hoe kan ik terug naar i.os 7?

 • maya

  26 oktober 2014 om 15:07

  Wat een ellende dit zeg
  Update IOS 8.1 alle hier (en op tig andere sites aangeboden) oplossingen geprobeerd, zelfs hele iPhone hersteld maar niks helpt.
  Wifi – werkt NIET of some alleen heel even

  APPLE HELP!

 • Annet

  26 oktober 2014 om 18:03

  Na het updaten naar ios 8.1 kan ik geen foto’s meer sturen via Whattsapp.
  Toestemming staat aan.
  Wat nu???

 • Sabrina

  27 oktober 2014 om 11:59

  Nieuwe iPad air gekocht, maar heb problemen met de mail. Zodra ik een bijlage wil openen, klapt de mail eruit. Zelfde geldt voor als ik de mail wil verplaatsen naar een andere map.
  Iemand een idee?

 • isabelle

  27 oktober 2014 om 16:19

  Sinds de update van ios 8 kan ik locatievoorziening niet meer uit of aanzetten. Alles is dan licht grijs en reageert niet. Heb mijn iPhone al herstelt en staat nu de nieuwste software ios 8.1 op, maar probleem blijft zich voordoen. Heel vervelend, want hierdoor heeft google maps nauwelijks toegevoegde waarde meer. Ik vond het juist zo fijn dat ik altijd wist waar ik was.

  Iemand een idee hoe ik dit kan fixen?

 • Suzanne

  28 oktober 2014 om 6:46

  sinds de laatste update 8.1, kan ik geen apps meer downloaden uit de app store. HELP!

 • hdzr

  28 oktober 2014 om 16:52

  Iphone 4s Als ik via instellingen/algemeen/gebruik/beheer opslag op muziek klik, springt mijn telefoon direct weer op de homepage.

  En als ik mijn telefoon aan de computer hang om te synchroniseren met Itunes, wil dat niet lukken. De telefoon maakt dan constant een ploeng ploeng geluid en Itunes op de computer loopt dan vast. Bij de Ipad air heb ik dat niet.

 • Judith

  30 oktober 2014 om 8:09

  Sinds de update, kan ik slecht berichten schrijven in mail, wordfeud, facebook ect, aangezien mijn toetsenbord het tekstveld blijft overlappen, als ik mijn ipad dan draai naar verticaal dan zie ik weer een beetje veld om te schrijven maar ook dat is eindig, zwaar waardeloos !! Moest laatst een nogal lange mail schrijven , maar dat ging alleen maar als ik het in twee mails deed aangezien ik anders niet meer kon zien wat ik schreef ! Ook is mijn Ipad erg traag geworden en doet hij moeilijk met het openen van apps. Heel fijn die update van Apple, ik erger me er dood aan en gebruik zo mijn Ipad niet meer met plezier, hoop dat er nu eens snel een update komt om de problemen echt te verhelpen !

 • Cath

  30 oktober 2014 om 13:03

  Zelfde probkeem als Wim op mijn iPad2. Als ik tekst invoer komt het toetsenbord over de invoerregel heen, de tekst schuift niet op naar boven.Kan niet zien wat ik intik bij Mail en Facebook! Erger mij hier groen en geel aan.

 • Pat

  2 november 2014 om 8:45

  Ahhhh…..Als ik naar Mail ga zie ik een wit scherm. Hij laadt totaal geen emails op. Zie er totaal niks staan en klapt er na korte tijd ook uit!!!…Help…

 • mieke

  3 november 2014 om 1:15

  Sinds de nieuwe update doet mijn mobiele niets meer geeft storing i tunes aan alweer opnieuw gedownload maar loopt vast. kan mijn iphone 5 ook niet meer aan en uit zetten ?
  Help.. Wat te doen

 • hein

  3 november 2014 om 15:01

  Na de upgrade naar iOS 8.1 op mijn iPad2 werkt de internet connectivity van diverse apps slecht en is mijn iPad duidelijk trager geworden. Soms is er gewoon niet meer mee te werken. Downgraden naar 7.1.2 heeft Apple dichtgezet, dus inmiddels ben ik gegijzeld. Apple heeft een goede naam gehad in het leveren van goede apparatuur en software. Ik hoop dat dit zo blijft en dat er iets aan deze grote iOS fout gedaan wordt. 46 Miljoen iPad2 gebruikers zijn nu mogelijk gedupeerd; reden genoeg voor Apple om hier iets aan te doen, of niet Apple?

 • janneke

  3 november 2014 om 15:52

  ik loop vast in een loopje… ipad valt uit (batterij leeg) laad bij, start op… en valt meteen weer uit. eerst was het grappig, maar wat ik ook doe, welke kabel ik ook pak en hoe ik hem laat laden, het blijft zoals het is, en ik heb te weinig tijd (een halve seconde) om een “harde reset” oid te doen.
  gevalletje op= op of is er nog iets aan te doen?

 • monique

  3 november 2014 om 22:21

  Sinds de laatste update reageert het scherm van beide ipads niet goed. Moet echt meerdere malen het scherm aantikken voor reactie. Heel vervelend!

 • Wendy

  5 november 2014 om 21:42

  Na installatie van IOS 8.1 loopt mijn batterij in standby tijd binnen 5 a 6 uur leeg. Nieuwe batterij laten plaatsen, maar maakt niets uit.
  Uitzetten van de Iphone (4S) is niet mogelijk. Hij gaat vanzelf weer aan.
  Terug naar 7.1.2. is inderdaad niet mogelijk meer.
  Hoop dat Apple snel met een oplossing komt.
  Echt slecht dit!

 • Hein

  10 november 2014 om 21:47

  Hoe krijg ik die waardeloze leeslijst er uit? Die neemt veel te veel plaats in.

 • Kirsten Lindeboom

  10 november 2014 om 22:23

  Iemand die hier verstand van heeft..? Sinds vanavond laadt mijn iPad ineens niet meer op. Vanaf dat ik de iOS8 update heb geïnstalleerd, geeft hij bij het aansluiten van de lader de melding: ‘Dit accessoire wordt mogelijk niet ondersteund.’ Terwijl ik een originele Apple lader heb. Maar nu laadt hij dus helemaal niet meer op, in geen enkel stopcontact. Iemand enig idee..?

 • Esther

  13 november 2014 om 0:29

  Ik weet niet exact wanneer het is ontstaan; na de update van iOS8.1 of 8.2 zijn al mijn bladwijzers weg!! Ik voel me zó ongelofelijk gehandicapt. Twee jaar informatie gewoon WEG! Ik heb geen back-up en ik werk niet in de Cloud omdat mijn man dan ook al mijn “rommel” tussen zijn bladwijzers krijgt. Ik baal zo ongelofelijk van dit gekloot! Is er überhaupt nog een manier om die bladwijzers terug te krijgen? En btw HOE is zoiets in Godsnaam mogelijk?
  Alle tips om dit op te lossen zijn welkom! Graag zelfs!

 • Mathilde

  17 november 2014 om 17:35

  Als ik naar mail ga zie ik een wit scherm! Geen e-mails,laadt geen mails en scherm floept direkt weer terug naar begin scherm.

 • Hilde

  19 november 2014 om 15:28

  Wie weet raad: mijn iphone is veranderd in monochroom scherm, géén kleurenscherm meer. Dit sinds update naar ios 8.1.1. Ga ik dus niet doen met Ipad! Ik heb al het hele “herstellen” verhaal gedaan, en backup én al mijn apps via ITunes teruggezet. Dit heeft helaas niet geholpen.

  Afschuwelijk!

 • Loek

  19 november 2014 om 23:27

  “Mathilde 17 november 2014 om 17:35
  Als ik naar mail ga zie ik een wit scherm! Geen e-mails,laadt geen mails en scherm floept direkt weer terug naar begin scherm.”

  Heb sinds vandaag precies hetzelfde probleem. Iemand een oplossing? ( resetten helpt niet!)

 • wil

  24 november 2014 om 14:17

  sinds de update werk mijn I-phone ook niet meer zoals het zou moeten, als er een Whatts ap bericht of sms of iemand belt mij op, dan geeft de telefoon geen toon, ik wordt er langzaam een beetje gestoord van, weet iemand wat ik er aan kan doen

 • VW

  24 november 2014 om 19:40

  Mijn iphone 6 is 1 maand oud, en vanaf zaterdag kan ik met geen mogelijkheid op wifi komen, de knoppen zijn greyed out. Van alles geprobeerd, via itunes hersteld enz. nog steeds geen wifi. Sindsdien valt mijn telefoon continu uit en moet ik ‘m herstarten. Vanaf vandaag lukt niks meer en blijft het scherm hangen op het apple logo. Telefoon maakt zelfs geen verbinding met itunes. En wat krijg je dan bij apple en t-mobile te horen: stel dat het toestel niet gerepareerd kan worden, dan krijg je een zogenaamd ‘ nieuwe’ refurbished iphone mee. Het schijnt dat apple helemaal geen compleet nieuwe telefoons mee geeft. Schandalig! Als reparatie niet mogelijk is, wil ik gewoon een hele nieuwe telefoon, en geen ‘tweedehandsje’.

 • JRR

  25 november 2014 om 9:54

  Wat is er toch aan de hand daar bij Apple?! Met iedere update van IOS 8 worden de problemen groter. Mijn ipad 2 loopt meerdere keren per dag vast. Hij reageert dan echt nergens meer op. Wat ook nieuw is en heel irritant is het feit dat je bij het openen van Safari kort een webpagina krijgt te zien die je dagen geleden hebt geopend, alvorens Safari naar de te openen pagina gaat. Dit ondanks dat geschiedenis leeg en schoon is. Fijn als je naast iemand zit die je iets wilt laten zien en waarvoor die vorige pagina helemaal niet bedoeld was! Ik ben zover dat ik over ga stappen naar Samsung. Zodra Apple z’n ellende weer eens op orde heeft, ga ik wel weer een kijken. Drama club!

 • inge

  25 november 2014 om 14:36

  mijn iPad heeft vremde kuren. het scherm lijkt een heel eigen leven te leiden, typt zelf letters, verspringt naar andere applicaties. heel vreemd. Tot 2 dagen gelden werkte alles goed. tips wat ik zou kunnen proberen? natuurlijk al herstart.

 • beunen luc

  26 november 2014 om 7:33

  sinds ik de iOS 8.1.1 heb gaan er in de iTunes niets meer open kan niets meer binnen halen en vraagt iTunes altijd het pas woord wat dan niet werkt , met de ios8.0.0 had ik al die problemen niet kan ik die terug zetten of niet

 • Bert

  26 november 2014 om 12:30

  Sinds update naar 8.1.1. problemen met Safari en alle andere apps die willen communiceren met de ‘buitenwereld’. Nadat ik de Ipad helemaal heb uitgezet en daarna weer op laat starten, kan ik pas het internet op. Dit duurt zo lang dat ik beter mijn pc kan pakken, die heeft slecht 20 seconden nodig om beschikbaar te zijn. (hé, toch een keer iets positiefs over Windows 7 (maar vooral de goede hardware..))

 • Erik

  26 november 2014 om 20:55

  Sinds update ios8 gaat naastmijn telefoon als ik gebeld word ook de telefoon van mijn vrouw.
  Ik heb de 6 en mijn vrouw de 5

 • Sofie Gybels

  28 november 2014 om 10:52

  Sinds de update naar IOS8 werkt de app iPhoto niet meer. Kan ook niet meer opnieuw uit de AppStore gehaald worden. Toch een Apple-app die aangekocht is voor bijna 10 euro!

 • JRR

  29 november 2014 om 12:46

  Wat een lef die Apple. Zelf een waardeloze iOS 8.xx op de markt zetten en dat de ontwikkelaars van apps de schuld geven! Apple, kom je gebruikers tegemoet en biedt ons de mogelijkheid om weer terug te gaan naar iOS 7! Neem dan vervolgens een jaar de tijd om ios 8 zelf eens goed te testen alvorens het op de markt te gooien. Arrogantie ten top om gewoon te blokkeren dat iOS 7 teruggezet kan worden bij zoveel problemen. Ik wacht nog tot het eind van het jaar en dan stap ik definitief over naar Samsung.

 • Michel

  29 november 2014 om 23:16

  Als ik via Whatsapp of Facebook een foto wil versturen kreeg ik vroeger de optie om een foto te kiezen uit een map. Nu krijg ik alleen de filmrol met 10 laatst gemaakte foto’s te zien! Terwijl ik op mijn foon 6 mapjes heb met in totaal 1100 foto’s! Hoe kan dit?

 • Marlies

  30 november 2014 om 22:13

  Sinds upgrade geen verbinding met Wifi meer mogelijk op mijn iPad. Ipad is 3 maanden oud, heb er een maand plezier van gehad.
  Passwords voor netwerken zijn ineens niet goed, of iPad geeft “geenverbinding mogelijk”. Al teruggeweest en iPad na laten kijken, niets te vinden. Alle iPhones in huis werken wel op Wifi!
  Ik hoop dat er snel een oplossing komt!

 • Marjo

  1 december 2014 om 11:49

  Na de update naar iOS 8 problemen met het toetsenbord wat verdwijnt na de eerste letter in te tikken van de Google zoek balk en mail verplaatsen naar een andere map is mijn mail af en toe zomaar verdwenen,dit gebeurt niet iedere keer dus ik moet het aldoor controlere of die mail wel verplaatst is naar die andere map of gewoon verdwenen is.
  Hopelijk komt Apple snel met een oplossing.

 • Marijke

  1 december 2014 om 14:58

  Ik heb een probleem met mijn filmrol. Ik kan filmpjes én foto’s (die ik op iPhoto heb staan) niet meer verwijderen van mijn telefoon. Dit is ontzettend vervelend want hierdoor is mijn geheugen helemaal vol. Weet iemand hoe ik deze foto’s en video’s kan verwijderen? Jullie zouden mij hier enorm mee helpen, ik kan er namelijk niks over vinden op internet..

 • robbertjan

  3 december 2014 om 21:06

  waarom is het als ik mijn iphone gelockt heb en ik gebruik Siri , als ik ” Hey Siri” zeg dat ik dan naar instellingen kan gaan die functie kan aanzetten als je wil, maar als je dan op je home knop drukt dat je iphone dan geunlocked is. ik heb een iphone 6 draai op 8.1.1 hebben meer mensen hier last van?

 • Dyone

  4 december 2014 om 16:42

  Mijn iPhone 5 heeft er last van dat als ik film en hem later afspeel er geen geluid bij is alleen geruis

 • Virginie

  8 december 2014 om 12:10

  Sinds ik de update heb gedaan… verdwijnen zomaar al mijn contacten uit mijn telefoonlijst (diegene die niet op mijn kaart staan) heb ze via al mijn smsjes (met nummer maar zonder naam meer bij) terug hernoemd..maar het probleem blijft… de namen en nr ’s verdwijnen steeds uit mijn contacten lijst… weet iemand raad?

 • Cyril

  10 december 2014 om 20:53

  Na de update van IOS 8 werkt binnen safari de website WRTS niet goed meer.
  Nadat ik inlog op WRTS.nl en een van de oefeningen wil overhoren, blijft de pagina ‘vast hangen’ wanneer antwoord fout is en ik verder wil. Moet dan afsluiten. In IOS 7 bestond dat probleem niet.
  Meer mensen last van?
  Oplossingen?
  Chrome app gedownload, werkt hier wel correct op?!

 • Maud

  11 december 2014 om 22:07

  Mijn wifi knop blijft grijs en kan niet meer bewegen ik heb er alles al aan gedaan maar helemaal niks werkt omdat ik zoek mijn iphone aan heb staan ik heb dit geprobeerd uit te zetten maar daar heb ik wifi voor nodig weet iemand de oplossing ? ik ben bang dat ik anders een nieuwe telefoon zou moeten kopen :(

 • Gerrit Imbos

  12 december 2014 om 18:48

  nog niet tevreden over het delen van de iTunes, bibliotheek (12.0.1.26 op Win 8):
  iTunes op de desktop aan, wil bibliotheek delen op iPad maar dat delen gaat zeer moeizaam. Al eerder aangegeven trouwens…

  Ook vraag ik mij af waarom ik met de remote app wel mijn bibliotheek kan beluisteren via apple tv maar niet rechtstreeks op de iPad, terwijl je wel de mogelijkheid hebt om de te schakelen tussen iPad en apple tv…, rechtstreeks van de desktop streamen naar je iPad zou zeer wenselijk zijn!

 • Bert de Jong

  13 december 2014 om 12:55

  Apple maakt zich er goedkoop vanaf door derden, makers van apps de schuld te geven dat ze aangepast dienen te worden. Ze vergeten wel dat hun software ook niet naar behoren werkt.
  Je mail openen werkt al traag, wat ook een vervelend aspect is dat je mail altijd in het midden geopend word inplaats dat je het nieuwe als eerste te zien krijg.
  Bij het typen blijft het invullen wat je typt ook vaak achter in snelheid.
  Het is een domme zet geweest en het heeft niets toegevoegd.
  Ik heb een Android tablet van 126 Euro die nog beter presteert.
  Ik liep altijd weg hoe Apple zijn zaakjes voor elkaar had, maar nu is Android toch de winnaar en weeg over te stappen op een Samsung tablet.
  Het niet terug kunnen keren naar mijn oude ios zonder foutmeldingen irriteer me nog het meest.

 • Marjolein

  13 december 2014 om 17:56

  Na 8.1.2 te hebben geinstalleerd op Ipad Air had ik nu toch wel gehoopt dat het probleem met het wegschietende toetsenbord na het intikken van 1 letter op de Google-balk nu wel eens opgelost zou zijn. Dit is zeer IRRITANT.

 • Albert

  15 december 2014 om 12:47

  Dag allemaal, ik heb gisteren de laatste update uitgevoerd voor mijn ipad. Maar dat is helemaal mislukt. In het scherm van de ipad zie ik het icoontje van itunes en ook het “stekkertje” maar dat is het enige wat ik blijf zien. Is er nog hoop voor mijn ipad na deze mislukte update?

 • Peter

  20 december 2014 om 17:38

  Mijn iPad moet opeens bij elke keer dat ik hem gebruik opnieuw ge-reset .waarom ?? ho moet ik dat herstellen ?

 • Marcel

  22 december 2014 om 11:06

  Het wordt tijd dat Appels weer gewoon aan een boom hangen.

  Hoe kan een zichzelf respecterend bedrijf zulke waardeloze zooi op de markt brengen? Het ziet er fraai uit, maar dat is dan ook het enige.

  Ik ben eigenlijk altijd een tegenstander van Appel geweest, maar helaas zijn er in de loop der jaren toch wat Appel spul naar binnen geslopen, iPod, iPad en iPhone 5S.

  Goed, het ZOU voordelen moeten hebben, maar altijd is er wel iets wat niet goed functioneerd.
  Nu, na de laatste update, zijn er problemen met de iPad. Zo werkt iBooks niet meer, homeknop hapert, etc.
  Via het GEWELDIGE iTunes herstellen dan maar . . . gaat niet, ik krijg een “9006” foutmelding

  Als je je dan realiseert voor hoeveel geld je aan die waardeloze troep uitgegeven hebt, dan voel ik mij eigenlijk aardig belazerd !!

 • Mwah

  5 januari 2015 om 19:36

  Heb iPad3. Na upgrade naar 8.1.2 raak ik telkens de wifi-verbinding kwijt. Ook gebeurt het erg vaak dat binnen Safari een pagina opnieuw geladen moet worden vanwege fouten. NIET FIJN.
  De tip over het laten herstellen van de netwerkverbindingen leek even soelaas te bieden, maar na enige tijd is het weer hetzelfde liedje. WAARDELOOS.
  Telkens weer teruggaan naar instellingen, wifi uitzetten, 15′ wachten, weer aanzetten, evt. lease vernieuwen en weer terug naar safari krijg ik wel de pee in. Graag snel een oplossing.
  Is dit het nieuwe Apple?

 • Ben

  7 januari 2015 om 10:04

  Plots alle mails weg. Al alles gewist en opnieuw geinstalleerd,zonder success.
  Ik denk dat de 5S en 5 modellen weinig directe problemen zullen hebben, IPhone 4 willen ze blijkbaar uit de handel, vandaar dat de software ook maar half werkt op deze toestellen.
  Jammer, goed toestel maar ze hebben alles in de hand.
  Volgende wordt zeker GEEN IOS bediende telefoon…
  Oplossen?
  Je leest veel en je kan het niet terugzetten na hun update.
  Met een “oud” 4S toestel in de winkel aankomen en ze bekijken u alsog je uit de middeleeuwen te paard bent gekomen…

 • Esther

  15 januari 2015 om 19:50

  Help! Ik heb een probleem met mijn iPhone 6. Het scherm is te groot, ik zie alleen maar de nummers 2 en 5, de rest doet die het niet! Hoe kan ik het scherm verkleinen?
  bedankt

 • Sven

  17 januari 2015 om 19:20

  Ben sinds gisteren in bezit van iPhone 6 met IOS 8.1.2 en voortdurend problemen met WiFi.

  Oplossing: De Chanel width instelling van de router aangepast naar 20 MHz. Heb sindsdien geen WiFi problemen meer!

  Blijkt dat sommige 2.4 GHz routers instabiel WiFi signaal hebben op 40 MHz. Alhoewel andere apparaten er geen last van hadden is Apple er blijkbaar gevoelig voor, ook de WiFi verbinding van onze ipad is nu sterk verbeterd.

 • Frans

  1 februari 2015 om 12:05

  Ios 8.1.3 geen geluiden meer bij verzenden en ontvangen van nieuwe mails. Kon ik maar terug naar IOS 7

 • Indke

  3 februari 2015 om 0:55

  Mijn i pad gaat valt steeds terug naar het beginscherm of gaat helemaal “op zwart” sinds de 8.1.2. Miet dan steeds opnieuw de toegangscode invoeren.

  Ik hoopte op de oplossing met de laatste update, maar helaas. En een nieuw probleem erbij….ik kan niet meer zien wat ik typ in een e mail want de tekst loopt niet meer omhoog. Wat nu??

 • wesley leijen

  6 februari 2015 om 13:44

  ik heb de software update uitgevoerd voor op mijn ipod. hierna heb ik geprobeerd om filmpjes af te kunnen spelen via free video. her probleem daarbij was dat het scherm niet meer kan roteren. weet er iemand hoe ik dit op kan lossen?

 • Anita

  6 februari 2015 om 14:50

  Ben volledig blond als het om dit soort zaken gaat, en al 1,5 dag aan het proberen mijn app weer te kunnen gebruiken. Nu heb ik net op mijn mobiel, internet app getracht te downloaden, blijkbaar is dit een oplossing, mijn app doet het weer en alles zit er nog in.

 • jeanne

  9 februari 2015 om 14:17

  Mijn e-mailadres waar mijn apple id aangekoppelt is bestaat niet meer!
  Heb nieuw e-mail adres nu kan ik mijn spelletjes niet meer bijwerken HELP
  Mijn appleid blijft gekoppeld aan oude e-mail !

 • neborg

  16 februari 2015 om 23:29

  Na update naar 8.1.3 van mijn ipad 2, bij geen enkel app werkt het geluid, uitgezonderd Tango.
  Hoe kan ik dit oplossen?

 • Moerkens

  19 februari 2015 om 21:21

  WiFi valt steeds weg op mijn iphone 6. iOS versie 8.1.3 staat er op. Volgens mij begon dit probleem na de laatste update. Iphone 4s, iPad 2 en ipad air werken gewoon goed. Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem?

 • Marie-Therese

  20 februari 2015 om 20:38

  als ik op facebook typ loopt de tekst niet mee en kan ik niet zien wat ik heb getypt! Wie heeft dit probleem ook en kan me helpen? Het is hier trouwens ook!

 • Marie-Therese

  20 februari 2015 om 20:39

  Ik werk op mijn i-pad dan!

 • glenn

  23 februari 2015 om 19:31

  slechte batterij…
  als ik mijn telefoon helemaal oplaad naar 100% en ik gebruik hem de hele dag niet is de batterij savonds rond 6 uur al leeg soms is mijn telefoon al uitgevallen of als ik hem heel veel gebruik gaat die maar 1 of 2 uurtjes mee en ook heb ik vaak dat die bij 60% al uitvalt en gewoon niet meer aangaat dan geeft de telefoon aan dat die leeg is en als ik hem dan in de oplader doe en de telefoon start op staat die meteen op 60% hoe kan ik dit oplossen?

 • Bas

  10 maart 2015 om 18:26

  Ik heb Bij Apple store mijn iPad 2 alles in 1 keer laten updaten. Maar nu 4 dagen later is het nog niet ge-update.

  Met mijn iPhone 5c is het probleem dat hij soms al uitvalt terwijl hij nog 15% is. Heeft iemand nog tips? Alvast bedankt.

 • Peter

  11 maart 2015 om 23:14

  IOS update 8.2? Niet doen! Als je Safari gebruikt dan! Na de update werkt Safari niet meer.

 • Jelle

  12 maart 2015 om 17:09

  De Appstore is sloom wat moet ik doen

 • Mar

  23 maart 2015 om 17:43

  Ik kan het bedieningspaneel en de berichtgeving niet meer zichtbaar maken ( dmv “omhoog of omlaag vegen” sinds update naar iOs 8.2 op mijn iPhone 6. Alleen als mijn iPhone gelocked is lukt het. Bij ” Instellingen” staat alles gewoon aan. Heel vervelend

 • Peter

  6 april 2015 om 23:04

  Na de update verschillende klachten: iPhone 4s veel trager, netwerkverbinding valt regelmatig weg ondanks vol bereik, ondanks correct paswoord ingeven bij wifi toch melding dat het paswoord fout is maar ook mijn beltoon en sms geluid zijn gewijzigd/ helemaal verdwenen!

 • Alexc

  12 april 2015 om 9:00

  Ipad 2. Na upgrade naar iOs8 vrijwel onbruikbaar. Toetsenbord hapert, internet waardeloos, super traag. Gisteren versie 8.3 van dit wanproduct geprobeerd, met een totaal herstel. Tsja.. Iets beter nu uiteindelijk, maar internet is veeeeel trager dan mijn telefoon (en apple, die is android

 • karina

  15 april 2015 om 10:13

  nadat ik de update heb gedaan.
  ben ik nu al me muziek kwijt en als ik op de computer ga en in iTunes kijk dan heb ik het nog er opstaan staat er. maar op me telefoon staat niks meer.
  er nieuwe muziek op zetten lukt ook niet meer… erg irritant als je vaak muziek luistert via je telefoon.

 • Plien

  15 april 2015 om 11:04

  Na de laatste update is mijn fotostream van mijn Ipad verdwenen.Op Iphone 5 is de Fotostream er nog wel!mvg

 • Kimberley

  16 april 2015 om 19:35

  Mijn wifi scheidt er elke keer mee uit, of zegt dat het het. Onjuiste wachtwoord ia. Nu heb ik de tips gedaan die hierboven stonden maar niks helpt. Wat nu?

 • Celine

  23 april 2015 om 18:44

  Ik heb geen goeie wifi, en als ik het heb ik het slecht..

 • Gert blaken

  17 mei 2015 om 22:58

  Ik kan geen video’s meer kikken op mijn mobiel. Weet iemand wat ik moet doen?

 • Gert blaken

  17 mei 2015 om 22:59

  Kijken*

 • Bruno

  25 mei 2015 om 0:19

  Sinds ik de laatste ios heb genomen werkt mijn Safary, chroome niet meer.
  ook raak ik steeds meer fotos, notities, telefoonnummers, muziek en kan ik bij instellingen ook steeds minder voor elkaar krijgen.
  Wat is dit nou !? Ik zie er vele klachten over maar we krijgen er geen oplossingen voor terug. Ik heb een 5c en dat kost een hoop geld. als hier niet snel een oplossing voor komt dan nodig ik jullie uit om hier maar een rechtzaak over in te spannen want fofoś kwijyraken en bestanden die van belang zijn mag niet zomaar ff met een korreltje zout genomen worden.
  brunoastulen4@gmail.com

 • ellen

  11 juli 2015 om 22:49

  ja hoor problemen apple,…………ik doe mijn tel aan toets mijn wachtwoord in hij doet het en dan ineens vraagt ie activeer i phone zomaar ineens moet ik inloggen met apple id. als ik dat invul en mijn wachtwoord niet weet kan je een nieuw wachtwoordt kiezen. Dus niet dat is het hem,……op mijn email komt dus helemaal geen mail van apple binnen,………..wat is er nu weer met die stomme apple aan de hand?

 • Eric

  12 juli 2015 om 8:33

  Kopen jullie toch lekker een fantastische Samsung :)

 • Nico

  26 augustus 2015 om 7:49

  Home button en uit-knop maken steeds foto’s. Elke keer als ik de Home button gebruik wordt er een foto gemaakt. De uit-knop maakt een screenshot als ik erop druk. Normaal zou dit gebeuren als je de homebutton en de uit-knop samen indrukt.
  Verder doet de homebutton niks. Ik heb mijn fotomap volstaan met onzinfoto’s wat is hieraan te doen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!