23 juni 2013

10.8OS X: Meerdere herinneringen markeren als voltooid

HerinneringenVoor vele is de Herinneringen applicatie onmisbaar geworden in OS X. Dankzij deze app kun je eenvoudig taken bewaren en onthouden, dankzij iCloud wordt dit onmiddellijk gesynchroniseerd met al je andere Apple apparaten waaronder de iPhone, iPod touch en iPad.

Wanneer je de applicatie veelvuldig gebruikt in OS X, zal je al gemerkt hebben dat je een taak kan markeren als 'Voltooid' door deze aan te vinken. Hierna verdwijnt hij onmiddellijk uit de lijst en kun je hem terugvinden in de lijst 'voltooid'.

Wanneer je meerdere herinneringen wilt markeren als voltooid dien je deze dus één voor één aan te vinken. Door het kleine visuele effect kan hier enige tijd in sluipen, gelukkig kun je dit 'probleem' eenvoudig oplossen.

meervoltooid

Houd de cmd⌘-toets ingedrukt en selecteer alle herinneringen die je wilt markeren als 'Voltooid'. Sleep vervolgens al deze herinneringen naar de lijst 'Voltooid' in de linker-kolom. Onmiddellijk verdwijnen deze uit de huidige lijst en zijn ze gemarkeerd als voltooid.

Meer tips over herinneringen kun je hier terugvinden.Reacties


  • Joost Janssen

    23 juni 2013 om 11:27

    “Herinneringen” wordt pas echt bruikbaar als het ook buiten iCloud kan gebruikt worden. Bijvoorbeeld door een account als Toodledo te gebruiken.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!