22 juni 2013

iStack Mac Bundle: 9 Mac applicaties met 94% korting

original_istack3bundleIn tijden van crisis is korting krijgen op producten altijd fijn. Via onze iDeals pagina vind je regelmatig leuke en interessante aanbiedingen terug waarmee je verschillende accessoires, software en andere producten kunt aanschaffen met een mooie korting. Zo vind je hier nu ook de 'iStack Mac Bundle 3.0' terug die je tot en met 8 juli kunt aanschaffen. In deze bundel bevinden zich 9 super applicaties waaronder: Disk Drill Pro, MacScan, Voila, TuneUp, DesktopShelves. De reguliere prijs voor deze bundel bedraagt normaal $517, maar nu kun je deze prachtige bundel aanschaffen voor slechts $29,99 (een korting van maar liefst 94%)

Disk Drill Pro

Disk Drill is een Data recovery applicatie voor je Mac waarmee je bestanden die per ongeluk zijn verwijderd van je harddisk kunt terughalen (zelfs als de prullenmand is leeggemaakt). Daarnaast kan de applicatie ook data herstellen van externe harddisks, iPhone’s, geheugenkaarten (digitale fotocamera’s), usb sticks, etc.

Disk Drill gaat in de bestandsstructuur van het opslagmedium op zoek naar verwijderde bestanden. Wanneer een bestand wordt verwijderd dan blijft de data fysiek aanwezig op het opslagmedium. Er wordt alleen een markering bij de bestandsnaam geplaatst waarmee wordt aangegeven dat de schrijfruimte die het bestand in beslag neemt opnieuw kan worden gebruikt als er geen volledig lege ruimte meer beschikbaar is op de harddisk.

MacScan

MacScan beschermt je Mac tegen de nieuwste malware (keyloggers, Trojaanse paarden en andere spyware) en privacy bedreigingen voor Mac OS X. Daarnaast kun je je internet browsers extra beschermt en wordt je privacy volledig beschermt. Tevens kun je met MacScan eenvoudig je caches en geschiedenis verwijderen en scant hij automatisch de webpagina's op cookies die op de 'zwarte lijst' staan. Zo zal de gebruiker in staat zijn om ongewenste cookies snel te verwijderen en die geen gebruik kunnen maken van je persoonlijke informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of voorkeuren voor websites.

TuneUp

Wanneer je een grote muziekliefhebber bent kan het soms wel voorkomen dat je door al die nummers het overzicht in iTunes kwijt bent. Wanneer je veel nummers hebt die niet voorzien zijn van de correcte informatie kun je deze uiteraard handmatig aanpassen. Met behulp van de TuneUp applicatie kun je de gehele iTunes bibliotheek scannen en de correcte informatie toevoegen. Ook nummers zoals 'Track 1' worden opgenomen in de scan en wordt de juiste gegevens gezocht en bijgewerkt. Een onmisbare applicatie voor de muziekliefhebber.

DesktopShelves

Wanneer je last hebt van een bureaublad vol met bestanden dan is DesktopShelves de oplossing. Via deze handige tool kun je namelijk 'boekenplanken' op je bureaublad bevestigingen. Vervolgens kun je hier verschillende documenten op plaatsen.Hierdoor kun je op een eenvoudig manier orde brengen op je desktop en het ziet er bovendien nog leuk uit. Bekijk onderstaande video voor het verrassende eind resultaat.

Naast bovenstaande applicatie zijn ook Painter Lite, MoneyWiz, Voila, DVDRemaster 8 en NetSpot Pro inbegrepen in de iStack Mac Bundle 3.0. Deze bundel kun je hier aanschaffen of check onze iDeals pagina.Reacties


 • Killer B

  22 juni 2013 om 20:07

  Hallo

  Hoewel dit een superdeal is, begint dit meer en meer op TV te lijken waar er ook veel ongewenste reclame is .

 • bert

  22 juni 2013 om 20:19

  Reclame of niet, ik vind het een bijzonder handige tip. Dank je wel!

 • Bas

  23 juni 2013 om 0:01

  Inderdaad, supertip!

 • mike

  23 juni 2013 om 8:12

  Bedankt, ik was net opzoek naar disk drill, heb er nu 8apps extra bij… Top!

 • Jan

  23 juni 2013 om 11:21

  Wat is dit, de link brengt je naar de Duitse of US Appstore. Daar heb je dus niks aan. In de Nederlandse Appstore niet te vinden. Weet iemand hoe???

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!