22 november 2016

advEen refurbished Mac; het perfecte cadeau voor de feestdagen

macbook 12-inch met sierra

Ben jij al druk bezig met het verzinnen van cadeaus voor Sinterklaas of Kerst? Staan de verlanglijsten van je familieleden vol met dure wensen, zoals een iPad of MacBook? Dan is een refurbished Mac een goede oplossing.

Naast mode-items en speelgoed is elektronica veruit het populairste cadeau voor de feestdagen. Met name tablets en laptops komen veel voor op verlanglijsten. Op dat gebied is Apple bij veel Nederlanders het meest geliefde merk. Door de unieke vormgeving van producten staat Apple bekend als het merk dat ‘design-computers’ verkoopt.

Echter, doordat Apple zich als een exclusief en trendy merk wilt positioneren, zijn Apple-producten ook duurder. Alhoewel echte Apple-fans bereid zijn de hoofdprijs neer te leggen voor een nieuwe Mac, is een grote groep mensen op zoek naar alternatieven.

Wat is een refurbished Mac?

Door onzekerheid over de kwaliteit en prestaties, kiest men er niet vaak voor om een tweedehands Mac cadeau te geven. Daarnaast ontbreekt vaak de originele verpakking, wat zorgt voor een negatieve uitpak-ervaring. De nieuwe trend is dan ook ‘refurbished’.

Refurbishen betekent letterlijk het professioneel opknappen van de hardware. Alle Macs van iUsed Store worden grondig getest, gereinigd en (indien nodig) voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Doordat iUsed Store standaard 24 maanden garantie geeft op alle Apple-producten, krijg je dezelfde zekerheid als bij een nieuwe Mac, maar dan voor een veel lagere prijs. Bovendien biedt refurbished een ‘als nieuw’-ervaring door de schone installatie van het OS en de nette en stevige verpakking. Dit maakt het veel leuker om een gebruikte Mac cadeau te geven.

refurbished Mac verpakkingen iUsed

In de webshop iUsed.nl heb je een ruime keuze uit Apple-producten van verschillende prijsklassen. De prijs wordt niet alleen bepaald door de specificaties, maar ook de cosmetische staat van de Mac. Ook is het mogelijk om een refurbished Apple computer te upgraden naar eigen wens. Zo is er voor ieder wat wils. Alle getoonde refurbished Macs zijn direct leverbaar.

Bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, worden dan ook dezelfde werkdag nog verzonden. De standaardlevering is gratis en doordat iUsed Store gebruik maakt van PostNL PakjeGemak, kun je zelf kiezen waar en wanneer je het pakket in ontvangst neemt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op iUsed.nl en bestel het perfecte cadeau voor de feestdagen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!